Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vrachtterminal 60169

De LEGO set 60169 vrachtterminal is een must-have voor alle jonge vrachtwagenchauffeurs en logistiek medewerkers.
Het bevat een vrachtwagen met aanhanger, een werkende vorkheftruck, een verreiker met een telescopische arm en een poorthuisje.
Met vier minifiguren en accessoires zoals pallets, grasmaaier en jetski biedt deze set eindeloos speelplezier.
Bestel de set vandaag nog en begin met spelen!

Waar is LEGO Vrachtterminal 60169 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 59.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
740
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60169
lego insiders punten icoon
562
punten

Daar komt de vrachtwagen aan! Zorg ervoor dat de inwoners van LEGO® City al hun spullen op tijd geleverd krijgen met deze geweldige vrachtterminal set. Met een truck met aanhanger, een vorkheftruck die echt werkt, een verreiker met een telescopische arm en een poorthuisje met beweegbare slagboom en schuifraam, is deze set een must-have voor alle jonge vrachtwagenchauffeurs en logistiek medewerkers!

De vrachtterminal wordt geleverd met vier minifiguren, waaronder een kantoormedewerker, twee vrachtvervoer-medewerkers en natuurlijk, een coole vrachtwagenchauffeur. Met de truck met cabine met ruimte voor een minifiguur, aanhanger en ruimte voor vier containers, kunnen de goederen van de ene naar de andere kant van de stad worden vervoerd.

Maar dat is nog niet alles! De vorkheftruck heeft een echt werkende vork die omhoog gaat als je op de hendel achter de bladen drukt. Gebruik hem om de pallets in de containers of in het opslaggebied te zetten. De verreiker met draaibare, telescopische arm en cabine met plaats voor een minifiguur is perfect om containers op te tillen en op de aanhanger te zetten. En als de vrachtwagen bij het poorthuisje aankomt, druk dan gewoon op de hendel om de slagboom omhoog te laten gaan en de levering te accepteren.

De set bevat ook een palletstandaard met plaats voor vier pallets plus een grasmaaier, jetski en andere leuke accessoires. Accessoire-elementen zijn onder andere verschillende LEGO® dozen, grasmaaier-gereedschappen (schuifblad en maaibalk), palletwagentje, bezem, moersleutel, walkietalkie, koffieautomaat en vier mokken. Met zo veel verschillende onderdelen om mee te spelen, is de vrachtterminal set een geweldige manier om de verbeelding van kinderen en volwassenen te prikkelen en tot leven te brengen!

De vrachtwagen met aanhanger is ongeveer 8 cm hoog, 40 cm lang en 6 cm breed. De vorkheftruck is ongeveer 8 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed. De verreiker met uitgeschoven arm is ongeveer 13 cm hoog, 18 cm lang en 7 cm breed. Het poorthuisje met slagboom omlaag is ongeveer 10 cm hoog, 13 cm breed en 14 cm diep. De goederenopslag is ongeveer 12 cm hoog, 15 cm breed en 6 cm diep. De containers zijn elk ongeveer 6 cm hoog, 4 cm breed en 7 cm diep. De grasmaaier is ongeveer 3 cm hoog, 4 cm lang en 3 cm breed. De jetski is ongeveer 4 cm lang, 3 cm breed en 2 cm hoog. De LEGO® dozen zijn samen ongeveer 3 cm breed, 4 cm diep en 1 cm hoog.

Dus waar wacht je nog op? Ga achter het stuur zitten, til de goederen op en breng ze naar hun bestemming met deze fantastische vrachtterminal set van LEGO® City! Bestel hem vandaag nog en begin met spelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.95 (25-05-2023) € 59.95 (25-05-2023) € 59.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60046

Helikopter Patrouille

foto van lego set60102

Vliegveld VIP service

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.