Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Off-road achtervolging 60170

Ontdek LEGO® City set 60170: Off-road achtervolging.
Vang de boef en herover de gestolen juwelen! Met de politiecrossmotor en een boevenschuilplaats.
Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.
Bevordert creativiteit en motorische vaardigheden.
Duurzaam en kwalitatief bouwspeelgoed.
Bestel nu gemakkelijk online bij LEGO®.

Waar is LEGO Off-road achtervolging 60170 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 4.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
37
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60170
lego insiders punten icoon
45
punten

Wil jij ook een echte held zijn en boeven vangen? Stap dan nu in de wereld van LEGO® City en ga mee met de bergpolitieagent tijdens een spectaculaire off-road achtervolging! Met deze stoere Off-road achtervolging set ben jij de held van de dag en vang je op een creatieve manier de dief.

De LEGO® City Off-road achtervolging set bestaat uit een boevenschuilplaats waarin de dief zich verstopt heeft. Jij als politieagent bent natuurlijk slim genoeg om deze schuilplaats te vinden met behulp van je politiecrossmotor met terreinbanden. Gebruik het breekijzer om de schuilplaats open te breken en de gestolen juwelen terug te vinden. De set bevat daarnaast ook nog planten en ruimte voor buit.

De Off-road achtervolging set is geschikt voor kinderen tussen de 5-12 jaar en bevat twee minifiguren, namelijk een politieagent en een boef, plus een figuur van een slang. Dit speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, het bevordert ook de creativiteit en de motorische vaardigheden van je kind.

Met deze set kan je verschillende scenario's bedenken en de dief op verschillende manieren vangen. Speel bijvoorbeeld met je vriendjes en bedenk wie de slimste politieagent is en in welke volgorde jullie de boevenschuilplaats gaan onderzoeken.

De Off-road achtervolging set is een duurzaam en kwalitatief product van LEGO®, waarmee je urenlang kunt spelen zonder dat het bouwspeelgoed snel stuk gaat. De crossmotor is ca. 4 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed. De schuilplaats is ca. 5 cm hoog, 5 cm breed en 4 cm diep. Dit speelgoed is perfect om cadeau te geven aan een jarige, of om zelf te verzamelen.

Kortom, ben jij een echte held en een fan van LEGO® City? Wil je de boef vangen en de gestolen juwelen terugvinden? Haal dan nu jouw Off-road achtervolging set en beleef speelplezier op een creatieve manier! Bestel snel en makkelijk online bij LEGO®.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 4.95 (25-05-2023) € 4.95 (25-05-2023) € 4.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60265

Oceaan Onderzoeksbasis

foto van lego set60081

Pick-up sleepwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.