Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Modderwegachtervolging 60172

LEGO set 60172 is de Modderwegachtervolging speelset van LEGO City.
Het bevat drie minifiguren - twee politieagenten en een boef - met accessoires zoals een terreinwagen, boeventerreinwagen en een rotselement met een verrassende functie.
Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar oud.
Perfect voor avontuurlijke bouwers die houden van spanning en sensatie.
Beschikbaar om je creativiteit en avontuurlijke ziel te prikkelen.

Waar is LEGO Modderwegachtervolging 60172 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 21.9517-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
297
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60172
lego insiders punten icoon
225
punten

In LEGO® City is er nooit een saai moment! Voel de adrenaline door je aderen stromen en zet de achtervolging in met de LEGO® City bergpolitieagenten in de Modderwegachtervolging speelset. Dit is het ultieme speelgoed voor avontuurlijke jongeren en volwassenen die houden van spanning en sensatie.

Inclusief drie unieke minifiguren - twee politieagenten en een boef - die je creatieve verbeelding tot leven doen komen in je eigen misdaadscenario's.

De politieterreinwagen is uitgerust met terreinbanden, een cabine met plaats voor een minifiguur en een netkanon! Bewaar de buit veilig achterin de boeventerreinwagen, die ook een cabine heeft voor de boef en ruimte achterin om de buit te vervoeren. Maar wees gewaarschuwd, want er is een rotselement met een verrassende functie - een rotsblok dat kan vallen en obstakels kan veroorzaken in de achtervolging!

Actieveer de hendel op het rotselement en laat het rotsblok los om de politieagenten en boef verrassen. Om de boef te vangen, gebruik je het netkanon op de politieterreinwagen en schiet je het net naar de vluchtende boef.

De accessoire-elementen zijn perfect voor je eigen verhaal en om de speelset tot leven te brengen. Gebruik de rugzak van de politieagenten om belangrijke spullen mee te nemen, handboeien om de boef mee te boeien, 2 bankbiljetten die de boef probeert te stelen en een radio om met je collega's te communiceren.

Geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud, deze speelset is perfect voor alle LEGO® City-liefhebbers en bouwers die nieuwe uitdagingen zoeken. De politieterreinwagen is ca. 9 cm hoog, 15 cm lang en 8 cm breed, de crossmotor is ca. 3 cm hoog, 6 cm lang en 1 cm breed, de boeventerreinwagen is ca. 5 cm hoog, 11 cm lang en 6 cm breed, het rotselement is ca. 3 cm hoog, 5 cm breed en 7 cm diep, en het rotsblok is ca. 3 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep. Dit is de perfecte speelset voor zelfverzonnen verhalen en het creëren van een eigen wereld van boeven en bergen.

Haal je badge op en bereid je voor op een opwindende en leuke achtervolging in de bergen met de LEGO® City bergpolitieagenten in de Modderwegachtervolging speelset. LEGO® City is er om ontdekt te worden, en deze speelset is slechts een van de vele geweldige sets die beschikbaar zijn om je creativiteit en avontuurlijke ziel te prikkelen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 21.95 (25-05-2023) € 21.95 (25-05-2023) € 21.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60131

Boeveneiland

foto van lego set60393

4x4 Brandweertruck redding

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.