Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bergarrestatie 60173

Help de LEGO City bergpolitie in de Bergarrestatie set om boeven te arresteren en hun schuilplaats over te nemen.
De set bevat onder andere een politiehelikopter, een schuilplaats met kraan en een ontsnappingsbuggy voor de boeven.
Met vier minifiguren en een beerfiguur is er genoeg avontuur te beleven.
Deze set is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en biedt urenlang speelplezier.
Koop nu en ervaar het avontuur zelf!

Waar is LEGO Bergarrestatie 60173 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
303
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60173
lego insiders punten icoon
375
punten

Kom in actie en help de LEGO® City bergpolitie bij het oppakken van boeven met de geweldige Bergarrestatie set! Deze set zit vol met spannende en avontuurlijke functies en zal jong en oud absoluut betoveren.

De Bergarrestatie set bevat alle benodigdheden om de boeven te arresteren en de schuilplaats op de berg in te nemen. Er is een schuilplaats met 2 verdiepingen en een deur die open kan, een badkuip, een bijenkorf en een paal met kraan en ketting. Er is ook een politiehelikopter met cabine die open kan, dubbele rotors die kunnen draaien, een achterportier dat open kan, een netkanon en een takel met touw en haak. De set wordt compleet gemaakt met een ontsnappingsbuggy van de boeven met ruimte voor hun buit.

Met 4 minifiguren en een figuur van een beer, zal het avontuur nooit ophouden. Een politieagent, een piloot en 2 boeven gaan de strijd aan, met als doel de controle over de berg te krijgen. De set is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en bevat allerlei geweldige accessoires zoals waterelementen, een net, een borstel, een mok, een kaart, een rugzak en 2 bankbiljetten.

Gebruik de kraanarm op de schuilplaats om de rugzak en de buit tot op de grond te laten zakken. Druk op de knop op het netkanon om het net naar de boef te schieten terwijl de agent omlaag gelaten wordt aan de takel met haak. Het avontuur zal zeker een hoogtepunt bereiken wanneer jij de arrestatie van de boeven leidt.

De politiehelikopter is ca. 13 cm hoog, 24 cm lang en 8 cm breed. De boevenbuggy is ca. 5 cm hoog, 8 cm lang en 5 cm breed. De schuilplaats is ca. 13 cm hoog, 12 cm breed en 7 cm diep. Met al deze geweldige functies zal de Bergarrestatie set zeker zorgen voor urenlang speelplezier.

Kies voor de Bergarrestatie set van LEGO® City en ervaar het avontuur van het arresteren van boeven op een creatieve en spannende wijze. Wordt een held in je eigen LEGO® wereld en laat je fantasie helemaal de vrije loop. Koop deze set vandaag nog en beleef een avontuur dat je nooit zult vergeten!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60282

Grote ladderwagen

foto van lego set60230

Personenset - ruimteonderzoek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.