Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bergrivieroverval 60175

De LEGO City bergpolitie set 60175 biedt urenlang speelplezier en avontuur.
Vang boeven met het politiewatervliegtuig, de gepantserde vrachtwagen en het amfibievoertuig.
Inclusief 4 minifiguren, accessoires en een omvallende boom.
Geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud.
Koop nu en word de held!

Waar is LEGO Bergrivieroverval 60175 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
387
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60175
lego insiders punten icoon
300
punten

Stap in de wereld van de LEGO® City bergpolitie en help ze de bergrivieroverval oplossen! Dit is jouw kans om de held te zijn en de boeven in de kraag te grijpen. Dit stoere LEGO speelgoed is niet alleen voor jongens, maar ook voor meisjes die gek zijn op avontuur en actie!

De set bevat een politiewatervliegtuig met een draaiende propeller en een cockpit die open kan, zodat je je eigen LEGO minifiguur erin kunt plaatsen. Het vliegtuig heeft ook een richtbaar netkanon, waarmee je de boeven kunt vangen. Maar dat is niet alles: er is ook een gepantserde vrachtwagen waar een pallet op past, een klein amfibievoertuig met een ketting en haak en een omvallende boom met een bijenkorf. Deze set bevat maar liefst 4 minifiguren: een politiepiloot, een veiligheidsagent en 2 boeven.

Als lid van de LEGO bergpolitie is het jouw taak om de boeven te stoppen en het gestolen geld terug te vinden. Maar pas op! De boom kan omvallen en de bijen kunnen worden gestoord. Zaag de boom doormidden om het geldtransport te stoppen en haal de pallet vol gouden borden en staven uit de gepantserde vrachtwagen. Laat de propeller van het watervliegtuig draaien en schiet het net vanuit het netkanon naar het amfibievoertuig om de boeven te vangen.

Deze set bevat ook een aantal coole accessoire-elementen zoals een kettingzaag, handboeien, een breekijzer en een pallet om zelf te bouwen. Dit speelgoed voor jongens en meisjes is geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud.

Het politiewatervliegtuig is ongeveer 10 cm hoog, 20 cm lang en 21 cm breed, terwijl de gepantserde vrachtwagen ongeveer 7 cm hoog, 13 cm lang en 5 cm breed is. Het amfibievoertuig van de boeven is ongeveer 5 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed en de omgevallen boom is ongeveer 9 cm hoog, 11 cm breed en 5 cm diep.

Kortom, deze LEGO set biedt urenlang speelplezier en is perfect voor kinderen die van avontuur en actie houden. Speel samen met je vrienden en beleef de spannendste avonturen als lid van de LEGO bergpolitie. Koop snel deze set en word de held die de bergrivieroverval oplost!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60036

Arctic basiskamp

foto van lego set60366

Ski- en klimcentrum

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.