Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Snelheidsrecordauto 60178

De LEGO set 60178 is de geweldige LEGO City Snelheidsrecordauto.
Bouw je eigen flitsende auto met een stoere uitstraling en indrukwekkende achterspoiler.
Test je racevaardigheden en probeer het snelheidsrecord te breken met deze gestroomlijnde auto.
Deze set is inclusief een minifiguur van een autocoureur.
Bouwen is makkelijk en uitdagend met gedetailleerde instructies.
Combineer deze set met andere LEGO City sets om je eigen racewereld te creëren.
Geschikt voor kinderen tussen 5 en 12 jaar.
Tentoonstellen kan op verschillende manieren.
Dus race naar de overwinning met de LEGO City Snelheidsrecordauto!

Waar is LEGO Snelheidsrecordauto 60178 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
78
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60178
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in en zet je schrap voor hoge snelheden met de geweldige LEGO® City Snelheidsrecordauto! Deze flitsende auto is uitgerust met een cockpit die open kan, stoere vlamelementen en een indrukwekkende achterspoiler. En het beste van alles? Jij kunt het zelf bouwen!

De Snelheidsrecordauto is niet zomaar een speelgoedauto. Hij is ontworpen om snelheid te maken en jouw racevaardigheden te testen. Met zijn gestroomlijnde vorm en lage luchtweerstand schiet hij vooruit op de racebaan. En dankzij de grote achterspoiler blijft hij stabiel en in controle, zelfs op volle snelheid.

Maar een goede autocoureur is niks zonder een coole outfit. Daarom is deze set inclusief een minifiguur van een autocoureur. Zet hem achter het stuur van de Snelheidsrecordauto en laat de race beginnen! Kan hij het snelheidsrecord breken? Dat is aan jou om te ontdekken.

Het bouwen van de Snelheidsrecordauto is makkelijk en uitdagend tegelijk. De gedetailleerde instructies laten je stap voor stap zien hoe je hem in elkaar zet, en brengen je ondertussen allerlei interessante weetjes over autosport bij. En als je eenmaal klaar bent met bouwen, ben je trots op jezelf, en heb je een fantastische auto om mee te spelen, te showen en mee te pronken.

Kinderen tussen 5 en 12 jaar zullen genieten van het bouwen en racen met de LEGO® City Snelheidsrecordauto. Maar volwassenen zullen hem ook waarderen, of ze nu zelf van autosport houden of gewoon op zoek zijn naar een leuk cadeau voor hun kinderen, kleinkinderen of neefjes en nichtjes.

En als je niet genoeg kunt krijgen van de Snelheidsrecordauto, kun je hem combineren met andere LEGO® City sets om je eigen racewereld te creëren. Bouw een pitstraat vol gereedschap, een tribune vol enthousiaste fans, of een hele racebaan met bochten, tunnels en bruggen. Alles is mogelijk met LEGO® City.

Als je klaar bent met spelen, kun je de Snelheidsrecordauto tentoonstellen op een plank, in een vitrinekast, of gewoon op je bureau of nachtkastje. Zo herinner je jezelf eraan hoe cool het was om je eigen auto te bouwen en ermee te racen.

Dus waar wacht je nog op? Pak het stuur, wacht op groen licht, en race naar de overwinning met de LEGO® City Snelheidsrecordauto!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (24-05-2023) € 8.95 (24-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60125

Vulkaan zware vrachthelikopter

foto van lego set60364

Skatepark

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.