Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ambulancehelikopter 60179

Maak deel uit van het LEGO® City reddingsteam met de ambulancehelikopter set (60179).
Red levens met deze helikopter vol geweldige functies, zoals draaiende rotors en een luik aan de achterkant.
Inclusief snowboard, radio-elementen en drie stoere minifiguren.
Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.
Voeg deze unieke helikopter vandaag nog toe aan je verzameling! Bestel nu!

Waar is LEGO Ambulancehelikopter 60179 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 13.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
190
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60179
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij klaar voor een missie met het LEGO® City reddingsteam? Stap in de ambulancehelikopter en vlieg mee om levens te redden! De helikopter heeft geweldige functies, zoals draaiende rotors, een luik aan de achterkant, een landingsgestel en ruimte voor een brancard binnenin. Bovendien is de set inclusief een snowboard, radio-elementen en drie stoere minifiguren: een piloot, een dokter en een snowboarder.

Geef je fantasie de vrije loop en speel de spannendste reddingsacties na. Laat de rotors draaien om op te stijgen en vlieg naar de plaats van het ongeval. Open het luik om de brancard in de achterkant van de helikopter te plaatsen en red het slachtoffer. Met de ambulancehelikopter ben je altijd op tijd om hulp te bieden en mensen in nood te redden.

De set is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en bevat alle elementen die ze nodig hebben om hun eigen verhalen te verzinnen en te spelen. Met de prachtig ontworpen helikopter en de coole accessoires, zoals het snowboard en de radio, wordt spelen nog leuker en spannender.

Ervaar de opwinding van een reddingsmissie en beleef urenlang speelplezier met de ambulancehelikopter van LEGO® City. Bouw hem zelf op en ontdek alle geweldige functies die deze helikopter te bieden heeft. Met zijn unieke rood-gele kleurstelling is deze helikopter de perfecte aanvulling op elke LEGO® City collectie.

Bestel nu jouw LEGO® City ambulancehelikopter en maak deel uit van het reddingsteam dat altijd klaar staat om te helpen! De helikopter is ongeveer 10 cm hoog, 29 cm lang en 9 cm breed en zal gegarandeerd indruk maken op jong en oud. Twijfel niet langer en voeg dit leuke speelgoed vandaag nog toe aan je verzameling!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (25-05-2023) € 13.95 (25-05-2023) € 13.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60361

Ultieme stuntrijders uitdaging

foto van lego set60352

LEGO® City adventkalender

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.