Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bostractor 60181

De LEGO set 60181 is een Bostractor waarmee je de buitenwereld kunt verkennen en je fantasie tot leven kunt brengen.
Word een boswachter en beheer de natuur met deze set, inclusief een tractor met grijper, kettingzaag, schop, boomstammen en een jonge dennenboom.
Ideaal voor kinderen van 5 tot 12 jaar.
Bestel nu en ontdek de vele mogelijkheden van deze set!

Waar is LEGO Bostractor 60181 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
174
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60181
lego insiders punten icoon
130
punten

Laat je fantasie tot leven komen en maak kennis met de buitenwereld met deze fantastische LEGO® City Bostractor! Word een echte boswachter en beheer de natuur, terwijl je zorgt voor de bomen en het bos schoon houdt. Bouw je eigen houten boomstammen en gebruik de grijper van de tractor om ze op te tillen en te verplaatsen naar een veilige plek. Maak ze op maat met de kettingzaag en leg ze op de speciale standaard om ze op te bergen.

Met deze set kan je allerlei leuke avonturen beleven. Speel samen met de minifiguur van een boswachter en ontdek de wonderen van de natuur. Gebruik de schop om de grond los te maken voordat je begint te planten en de jonge dennenboom een stukje verder plant.

De stad wacht op je! Met deze LEGO® City Bostractor set ben jij de held die de natuur beschermt. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe het is om een echte boswachter te zijn. Ideaal voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

Deze set bevat een bostractor met enorme wielen en een bewegende arm met een grijper die opengaat en sluit, 2 kettingen, een kleine standaard voor boomstammen die je zelf kunt bouwen, een jonge dennenboom, een kettingzaag en een schop. De bostractor is ca. 10 cm hoog, 19 cm lang en 9 cm breed. De boomstandaard is ca. 4 cm breed, 2 cm hoog en 2 cm diep en de boomstammen zijn elk ca. 6 cm lang, 2 cm hoog en 1 cm diep. De dennenboom is ca. 4 cm hoog, 2 cm breed en 2 cm diep.

Verken de buitenwereld en haal het beste uit je creativiteit! Met deze coole LEGO® City Bostractor set zal je zeker het avontuur vinden dat je zoekt. Bestel nu en ontdek de vele mogelijkheden die deze set te bieden heeft.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60069

Moeraspolitie hoofdbureau

foto van lego set60379

Duikboot voor diepzeeonderzoek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.