Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pick-uptruck en caravan 60182

Ga op avontuur in de wilde natuur met de LEGO® City Pick-uptruck en caravan set! Deze gedetailleerde set bevat een grote caravan met openslaande zijkant en een pick-uptruck met afneembaar cabinedak.
Inclusief 3 minifiguren en accessoires.
Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.
Koop deze set vandaag nog en ga op avontuur!

Waar is LEGO Pick-uptruck en caravan 60182 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
344
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60182
lego insiders punten icoon
156
punten

Ga op avontuur in de wilde natuur met de LEGO® City Pick-uptruck en caravan set! Deze geweldige set is perfect voor jongens en meisjes die van spannende avonturen houden. Met deze set kun je samen met je familie een fantastische kampeertrip beleven.

De caravan is enorm en heeft een grote openslaande zijkant, een deur en een afneembaar dak aan de voorkant, waarmee je toegang hebt tot de slaapkamer. Daarnaast is de caravan voorzien van uitneembaar meubilair en een aparte steunpoot om zelfstandig te kunnen staan. De pick-uptruck is robuust en heeft een afneembaar cabinedak, een bed en een trekhaak om de caravan aan vast te kunnen maken.

Met de LEGO® City Pick-uptruck en caravan set beleef je gegarandeerd veel plezier! In de set zijn ook 3 minifiguren en een schattige krabfiguur inbegrepen. De mama, papa en zoon minifiguren zijn klaar om op avontuur te gaan en de wereld te ontdekken.

De caravan en pick-uptruck zijn perfect gedetailleerd en zitten vol accessoire-elementen zoals een net, een speelgoedboot, een camera, een gaspit, een pan, een vis, 2 mokken, 2 stoelen en een kleine tafel die je zelf kunt bouwen. Bovendien is deze set geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.

De pick-uptruck is ongeveer 7 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed. De caravan heeft een hoogte van ongeveer 10 cm, een lengte van 20 cm en een breedte van 6 cm. Koppel de caravan los van de pick-uptruck en klap de steunpoot uit zodat de caravan zelfstandig kan staan. Open de zijkant van de caravan om erin te kunnen spelen en verwijder het dak aan de voorkant van de caravan om toegang te krijgen tot de slaapkamer.

De LEGO® City Pick-uptruck en caravan set is perfect voor kinderen die van kamperen, avontuur en het verkennen van nieuwe plaatsen houden. Deze set biedt eindeloze uren speelplezier en stimuleert de creativiteit en verbeelding van kinderen. Koop de LEGO® City Pick-uptruck en caravan set vandaag nog en ga op avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60127

Gevangeniseiland starterset

foto van lego set60397

Monstertruckrace

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.