Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zware-vrachttransporteerder 60183

Maak je klaar voor avontuur met LEGO City set 60183 Zware-vrachttransporteerder! Deze set bevat een stoere truck met afkoppelbare aanhanger en een helikopter.
Vervoer de helikopter naar de bouwplaats en voer allerlei taken uit met de accessoires zoals een moersleutel en een schop.
Stimuleer de verbeelding en bouwvaardigheden van kinderen met deze set.
Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.
Bestel de Zware-vrachttransporteerder van LEGO City nu en beleef uren speelplezier!

Waar is LEGO Zware-vrachttransporteerder 60183 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
310
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60183
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom bij de Zware-vrachttransporteerder van LEGO® City! Maak je klaar om buiten de stadsgrenzen te gaan naar de bouwplaats, waar een heleboel werk op je ligt te wachten. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om de klus te klaren.

Pak de gereedschapskist en klim in de cabine van de zware truck. Met zijn stoere bumpers en uitlaten is dit een truck die je niet over het hoofd ziet. Maar er is één probleem: je moet ook nog een helikopter meenemen naar de bouwplaats. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor: een afkoppelbare extra lange aanhanger!

Koppel de aanhanger aan de truck en ga op weg. Terwijl je de hobbelige weg naar de bouwplaats oprijdt, zul je blij zijn dat je de extra lange aanhanger hebt. De helikopter past er perfect op en is goed beschermd tijdens de rit.

Als je aankomt bij de bouwplaats, is het tijd om de helikopter van de aanhanger te halen en aan de klus te beginnen. Laat de ketting zakken uit de helikopter en haak hem vast aan de olieton om deze mee te nemen naar de werkplaats. Draai de rotors en stijg op met de helikopter vanaf de aanhanger. De cockpit kan open en de helikopter is de perfecte manier om de bouwplaats van bovenaf te bekijken.

Maar vergeet niet dat er nog meer werk te doen is! Er zijn genoeg accessoires om ervoor te zorgen dat je de klus kunt klaren en je taken tot in de kleinste details kunt uitvoeren. Gebruik de moersleutel om de schroeven vast te draaien, gebruik de schop om gaten te graven en zorg ervoor dat je altijd bereikbaar bent met de walkietalkie.

Deze set wordt geleverd met 2 minifiguren: een vrachtwagenchauffeur en een helikopterpiloot. De set is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en is een geweldige manier om de verbeelding van kinderen te stimuleren en tegelijkertijd hun bouwvaardigheden te verbeteren.

De vrachtwagen is ca. 8 cm hoog, 14 cm lang en 6 cm breed. De aanhanger is ca. 3 cm hoog, 27 cm lang en 5 cm breed. De helikopter is ca. 8 cm hoog, 21 cm lang en 4 cm breed. Deze set is perfect voor kinderen die houden van avontuur en bouwen. Bestel nu de Zware-vrachttransporteerder van LEGO® City en beleef uren speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60299

Stuntcompetitie

foto van lego set60224

Satelliettransportmissie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.