Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Krachtige mijnbouwsplitter 60185

De LEGO set 60185, Krachtige mijnbouwsplitter, is een spannende set waarin kinderen op zoek kunnen naar goud.
De set bevat een echte werkende drilboor, een draaibare cabine en een beweegbare arm om gemakkelijk de rotshoop te doorboren.
Daarnaast bevat de set ook een figuurtje van een lichtgevende spin en accessoire-elementen zoals een pikhouweel.
Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.
Bestel nu en begin je zoektocht naar goud!

Waar is LEGO Krachtige mijnbouwsplitter 60185 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
127
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2018
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60185
lego insiders punten icoon
112
punten

Welkom bij de LEGO® City Krachtige mijnbouwsplitter! Ga op avontuur en zoek naar goud met deze spannende set. Trek je veiligheidshelm aan en laat de drilboor draaien terwijl je op zoek gaat naar verborgen schatten.

Deze set bevat een krachtige splitter die is uitgerust met een echt werkende drilboor, een draaibare cabine en een beweegbare arm. Hierdoor kun je gemakkelijk de rotshoop doorboren en ontdekken wat erin verborgen zit. Naast de splitter bevat de set ook een rotshoop met elementen die kunnen afbreken en ruimte voor een goudklompje.

Om je zoektocht naar goud extra spannend te maken, bevat de set ook een figuurtje van een spin die licht geeft in het donker! Wie weet wat voor schatten je zult ontdekken met dit bijzondere hulpmiddel.

De LEGO® City Krachtige mijnbouwsplitter-set is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en biedt urenlang speelplezier. De set wordt compleet geleverd met een minifiguur van een mijnwerker en een figuurtje van een spin, evenals accessoire-elementen zoals een pikhouweel en een goudklompje.

Laat je fantasie de vrije loop en ontdek wat voor spannende avonturen je kunt beleven met deze set. Bouw hem op en verander hem keer op keer, zodat je nooit meer uitgespeeld raakt. En als je eenmaal klaar bent met spelen, zet je hem gewoon terug in de doos zodat je hem de volgende keer opnieuw kunt gebruiken.

De krachtige mijnbouwsplitter is ca. 12 cm hoog, 11 cm lang en 6 cm breed, terwijl de rotshoop ongeveer 5 cm hoog, 5 cm breed en 3 cm diep is. Dit maakt het de perfecte maat voor zowel jongeren als volwassenen die willen genieten van het bouwen en spelen met LEGO®-speelgoed.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de LEGO® City Krachtige mijnbouwsplitter en begin je zoektocht naar goud!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 9.95 (25-05-2023) € 9.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60316

Politiebureau

foto van lego set60138

Snelle achtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.