Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zware mijnbouwboor 60186



De LEGO City Zware mijnbouwboor speelgoedset is een educatieve en spannende set voor kinderen tussen 5 en 12 jaar.
Met een werkende boor, grondverzetmachine en mobiel laboratorium kunnen kinderen hun eigen mijn bouwen en goudklompjes opgraven.
Het biedt eindeloze mogelijkheden voor verbeelding en creativiteit.
Koop deze set vandaag nog voor uren speelplezier!

Waar is LEGO Zware mijnbouwboor 60186 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
294
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2018
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60186
lego insiders punten icoon
300
punten

Welkom mijnwerkers en geologen! Bereid je voor op een spannende zoektocht naar schatten met de LEGO® City Zware mijnbouwboor speelgoedset! Zorg ervoor dat je je veiligheidshelm opzet en klaar bent om af te dalen in een verbazingwekkende mijngrot vol goudklompjes.

Met dit leuke en educatieve speelgoed kun je je eigen mijn bouwen en je fantasie de vrije loop laten! Met een echt werkende zware boor met plaats voor een minifiguur, kun je verzeild raken in een boeiende en realistische mijnbouwactiviteit. De grondverzetmachine met kiepbak helpt bij het opruimen van de rotsblokken en het afvoeren van afvalmateriaal.

De mijngrot biedt je de mogelijkheid om goudklompjes te vinden. De klompjes kunnen worden afgebroken en opgeschept met de hulp van de grondverzetmachine, om ze vervolgens te analyseren in het mobiele laboratorium. Het gereedschap kan worden opgehangen aan de gereedschapsstandaard die zelfgebouwd kan worden.

Naast de 3 minifiguren, omvat deze set ook een lichtgevende spin die helpt om de grot te verlichten. Draai aan de knop van de zware boor aan de achterkant om de boorkop te laten draaien. Plaats een goudklomp in de laboratoriummachine om te bepalen of hij van echt goud is!

Dit leuke LEGO® City speelgoed biedt eindeloze mogelijkheden om de verbeelding te stimuleren en de creativiteit te ontdekken. Het is geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar, maar ook volwassenen zullen zeker genieten van deze set!

Omdat veiligheid voorop staat, is het erg belangrijk dat je je veiligheidshelm opzet alvorens af te dalen in de mijngrot. Met deze zware mijnbouwboor set ben jij de baas van je eigen mijn en kan je een echte ontdekker worden!

Wil jij deze set in je collectie hebben? Bestel hem dan vandaag nog en begin met zoeken naar goudklompjes! De zware mijnbouwboor is ca. 7 cm hoog, 24 cm lang en 10 cm breed. De grondverzetmachine is ca. 5 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed. De mijngrot is ca. 10 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep. Het mobiele laboratorium is ca. 3 cm hoog, 6 cm breed en 2 cm diep.

Dit is de perfecte set om cadeau te geven aan je vrienden en familie. Of het nu voor een verjaardag, feestdag of voor een gewoon avontuur is, met deze LEGO® City Zware mijnbouwboor set heb je uren speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (25-05-2023) € 27.95 (25-05-2023) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60285

Sportwagen

foto van lego set60090

Diepzee Duik Scooter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.