Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijnbouwexpertlocatie 60188

De LEGO City Mijnbouwexpertlocatie is een speelset met een grote maalmachine, een voorlader, een kiepwagen en een mobiel laboratorium.
Verken het mijnsysteem en ontdek verborgen goudklompen.
De set bevat 6 minifiguren, waaronder een wetenschapper en een mijnwerker, en accessoire-elementen zoals dynamietstaaf en goudklompen.
Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar.
Koop nu en begin je eigen avontuur in LEGO City!

Waar is LEGO Mijnbouwexpertlocatie 60188 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 62.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
883
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
01-01-2018
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
60188
lego insiders punten icoon
675
punten

Welkom bij de LEGO® City Mijnbouwexpertlocatie, waar avontuur wacht op jou! Steek je veiligheidshelm op en ga op naar deze coole speelset. Verschillende uitdagingen wachten op je en jij bent degene die het allemaal tot leven brengt. De set bevat een grote maalmachine waar je een minifiguur in kunt plaatsen en een beweegbare arm. Daarnaast is er ook een voorlader met schep en een kiepwagen met kiepbak. Maar dat is lang niet alles! Ontdek het grote mijnsysteem waar talloze goudklompen verborgen zitten. Gebruik het systeem met de stortkoker en de rails om op zoek te gaan naar de verborgen goudklomp en doe een ontploffing om de muur te laten afbreken. Vergeet ook zeker het mobiele laboratorium niet, waar je de goudklompen die je gevonden hebt kunt onderzoeken. Dit alles is inclusief 6 minifiguren, waaronder een wetenschapper en een mijnwerker, figuren van een beer en een spin die oplicht in het donker. Wil je meer weten over deze set? Lees dan snel verder!

Wat zit er allemaal in de set?

De LEGO® City Mijnbouwexpertlocatie bevat een grote maalmachine die je kunt laten draaien door aan de knop aan de zijkant te draaien. Als je de arm optilt, beweegt het boorwiel langs de mijnwanden en kraak je door de rotsen om goudklompen vrij te maken. Laat vervolgens de goudklompen in de stortkoker vallen op onze rails met draaibare koker en 2 mijnkarretjes om ze naar de kiepwagen te brengen. Leeg de goudklompen in de kiepwagen en gebruik de voorlader om ze naar het mobiele laboratorium te brengen. Hier kun je vakkundig de goudklompen onderzoeken. Gebruik de hendels om de verborgen schat in de mijn bloot te leggen.

Wat zit er in de set?

De set bevat:

- 6 minifiguren: 2 bestuurders, een sloopexpert, een mijnwerker, een wetenschapper en een ploegbaas, plus figuren van een beer en een spin.

- Enorme maalmachine

- Kleine voorlader met beweegbare schep

- Kiepwagen met kiepbak

- Grote mijn met elementen die afbreken en daarachter een verborgen goudklomp

- Draaibare stortkoker

- Spoorsysteem met 2 mijnkarretjes

- Mobiel laboratorium

- Accessoire-elementen: een dynamietstaaf, een pikhouweel, een megafoon, een kippenbout en 12 goudklompen.

Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar.

De maalmachine is ca. 17 cm hoog, 28 cm lang en 14 cm breed.

De voorlader is ca. 6 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed.

De kiepwagen is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed.

De mijnkarretjes zijn elk ca. 3 cm hoog, 4 cm lang en 3 cm breed.

De mijn met rails is ca. 12 cm hoog, 15 cm breed en 37 cm diep.

Het mobiele laboratorium is ca. 4 cm hoog, 3 cm breed en 1 cm diep.

Over LEGO® City

LEGO® City sets bieden kinderen de mogelijkheid om te spelen en te bouwen met realistische voertuigen, gebouwen en personages. Met deze sets kunnen ze hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten en hun eigen stad creëren. LEGO® City biedt een breed scala aan coole thema's, van politie en brandweer tot treinen en vliegtuigen. Elke set is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun bouwvaardigheden, creativiteit en verbeeldingskracht. Bij LEGO® City draait alles om het plezier van het bouwen en spelen. Dus waar wacht je nog op? Kom naar de LEGO® City Mijnbouwexpertlocatie en ontdek verborgen schatten!

Koop nu de LEGO City Mijnbouwexpertlocatie

Ben je klaar voor een avontuur? Bestel dan nu de LEGO® City Mijnbouwexpertlocatie en ontdek de verborgen schatten in de mijn. Deze set is ideaal voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar en zal zeker hun verbeelding prikkelen. Met deze set kunnen kinderen hun eigen stad creëren en hun bouwvaardigheden verbeteren. Bekijk onze andere LEGO® City sets om je stad verder uit te breiden. Koop nu en start je eigen avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 62.95 (25-05-2023) € 62.95 (25-05-2023) € 62.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60285

Sportwagen

foto van lego set60116

Ambulancevliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.