Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Poolonderzoekersteam 60191

Ontdek het prachtige poolgebied met LEGO set 60191 Poolonderzoekersteam! Verken de omgeving met een sneeuwscooter en maak foto's van de unieke dieren.
Ontdek het bevroren insect in het ijsblok en bewaar het voor later onderzoek.
Deze leerzame set stimuleert de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen tussen 5 en 12 jaar.
Bestel nu en beleef avontuur in het comfort van je eigen huis!

Waar is LEGO Poolonderzoekersteam 60191 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
70
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2018
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60191
lego insiders punten icoon
75
punten

Ontdek het prachtige en mysterieuze poolgebied met het LEGO® City set 60191 Poolonderzoekersteam! Voeg deze set toe aan jouw verzameling en ga op expeditie met jouw minifiguren van de poolfotograaf, sneeuwscooterbestuurder en verkenner, samen met jouw heel schattige figuur van de sledehond.

Verken het poolgebied met een stoere sneeuwscooter die is uitgerust met een aanhanger en opbergkist. Trek jouw sneeuwschoenen aan, zet jouw camera klaar en maak fantastische foto's van de prachtige omgeving en de unieke dieren die daar leven. Koppel de aanhanger vast aan de sneeuwscooter en ga op avontuur in het diepe sneeuwlandschap.

Maar wacht, wat is dat? Er zit iets in het ijsblok dat je net ontdekte! Gebruik de zaag om een stuk ijs weg te halen en ontdek het bevroren insect dat er in zit. Bewaar het insect in de opbergkist om het later te kunnen onderzoeken en nieuwe ontdekkingen te doen.

Deze LEGO set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens ontzettend leerzaam. Maak jouw kind enthousiast over wetenschap en ontdekkingen en laat hem of haar meer leren over wetenschappelijke veldonderzoeken en de natuur. Met een scala aan accessoires, waaronder een kist, zaag, camera en sneeuwschoenen, versterkt deze set de verbeeldingskracht en creativiteit van jouw kind.

De LEGO set 60191 Poolonderzoekersteam is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar. De set bevat 200 stukjes, inclusief een sneeuwscooter met aanhanger en opbergkist, een ijsblokelement met een bevroren insect erin, en drie LEGO minifiguren. Dit alles zorgt voor een geweldige speelervaring voor jong en oud.

De sneeuwscooter met aanhanger is ongeveer 5 cm hoog, 12 cm lang en 3 cm breed. Het ijsblok is 4 cm hoog, 4 cm breed en 3 cm diep. Jouw kind kan met deze set het avontuur beleven dat hij of zij altijd al heeft willen beleven en kan nieuwe werelden ontdekken in het comfort van jouw eigen huis.

Koop nu de LEGO set 60191 Poolonderzoekersteam en ga op avontuur met jouw minifiguren door het prachtige poolgebied. Verzamel alle LEGO City sets en verrijk jouw collectie met nieuwe avontuurlijke sets. Bestel vandaag nog en maak jouw kind gelukkig met deze prachtige LEGO set. Veel speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60275

Politiehelikopter

foto van lego set60147

Vissersboot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.