Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Poolijscrawler 60192

De LEGO City 60192 Poolijscrawler is een avontuurlijke set geschikt voor LEGO fans van alle leeftijden.
Met verstelbare poten en grijpklauw kan deze machine obstakels overwinnen in de ijzige wereld.
De set bevat een ijsblok en een knaagdierfiguur voor een unieke expeditie ervaring.
De gedetailleerde set heeft 82 onderdelen en wordt geleverd met een LEGO minifiguur van een onderzoeker.
Bestel nu en ontdek de adembenemende schatten van het ijs!

Waar is LEGO Poolijscrawler 60192 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
200
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-06-2018
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60192
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom op de meest adembenemende expeditie ooit! Neem een kijkje in de LEGO® City 60192 Poolijscrawler en ontdek het avontuur dat op je wacht. Kruip achter het stuur van deze krachtige machine en schakel alle hindernissen uit. Verken de wildernis, ga je gang en vind de meest intrigerende schatten die verscholen liggen in de ijzige zwart-witte wereld.

De Poolijscrawler is uitgerust met tal van handige tools en is perfect voor avontuurlijke LEGO® fans van alle leeftijden. Met verstelbare poten en een verstelbare arm met grijpklauw, kun je zelfs de zwaarste obstakels overwinnen en altijd de controle behouden. Deze coole set bevat ook een ijsblok met een verwijderbaar doorschijnend-blauw gedeelte en een knaagdierfiguur, zodat je je eigen unieke expeditie kunt creëren.

De Lego City Poolijscrawler set is ontworpen voor de meest avontuurlijke onderzoekers onder ons en wordt geleverd met een LEGO minifiguur van een onderzoeker en een knaagdierfiguur. Verken samen de diepste geheimen van het ijs en ontdek de adembenemende natuurwonderen die verborgen liggen in deze extreme omgeving.

Met 82 onderdelen is deze fantastische LEGO® set zeer gedetailleerd en biedt het eindeloos plezier. De set omvat ook enkele cool accessoires zoals een mok en een zaag, zodat je helemaal klaar bent om op pad te gaan en de spanning van de Arctic in te duiken.

De Poolijscrawler is de perfecte expeditiemachine die er bovendien geweldig uitziet! Het is 13 cm hoog, 15 cm lang en 14 cm breed, en elke millimeter is zorgvuldig ontworpen om de hoogste prestaties en kwaliteit te garanderen. Het ijsblok meet ongeveer 3 cm hoog, 5 cm breed en 5 cm diep. Het is de ideale grootte om vast te pakken met de grijpklauw van de Poolijscrawler.

De LEGO® City 60192 Poolijscrawler is een geweldige set voor zowel kinderen als volwassenen. Het is niet alleen leuk om te bouwen, maar het biedt ook eindeloze mogelijkheden voor creatief spelen en verhalen vertellen. Word een echte ontdekkingsreiziger en ontdek de meest adembenemende schatten die het ijs voor jou verborgen houdt!

Bestel vandaag nog en betreed de opwindende wereld van de poolonderzoekers! Deze Poolijscrawler is een must-have voor iedereen die houdt van extreme avonturen en LEGO® sets. Verken de ijzige gebieden van de wereld, ontdek nieuwe geheimen, en word de meest geduchte onderzoeker van LEGO® City!

LEGO® City 60192 Poolijscrawler, hier begint het avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (25-05-2023) € 14.95 (25-05-2023) € 14.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60004

Brandweerkazerne

foto van lego set60167

Kustwacht hoofdkwartier

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.