Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Poolluchttransport 60193

Ga op een avontuurlijke poolexpeditie met LEGO set 60193, het Poolluchttransport! Deze set bevat een quadrocopter, landingsgestel, takel en minifiguurcockpit.
Ontdek waardevolle vondsten met twee LEGO onderzoekers en een 'bevroren' sabeltandtijgerfiguur.
De set biedt eindeloze speelmogelijkheden en is een geweldige manier om je eigen LEGO avontuur te beleven.
Bestel vandaag nog en begin je eigen poolexpeditie vanuit huis!

Waar is LEGO Poolluchttransport 60193 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
277
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60193
lego insiders punten icoon
208
punten

Ga op een avontuurlijke poolexpeditie met het LEGO® City 60193 Poolluchttransport! Deze coole set bestaat uit een stoere quadrocopter met vier draaiende rotors, een landingsgestel met ski's en een te openen minifiguurcockpit. En dat is nog niet alles, want er zit ook nog eens een werkende takel met touw en haak bij. Hiermee kunnen jij en de LEGO onderzoekers waardevolle vondsten veilig vervoeren uit het ijzige poolgebied.

Met deze poolexpeditie set beleef je het ultieme avontuur. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je naast de quadrocopter ook een quad, 2 houwelen, een zaag, een doorschijnend-blauw ijsblok met een bevestigingspunt voor een haak, en een 'bevroren' sabeltandtijgerfiguur. Deze set zorgt ervoor dat jij je eigen poolexpeditie kunt beleven en op zoek kunt gaan naar bijzondere vondsten!

Het beste aan deze set zijn natuurlijk de LEGO onderzoekers die je meekrijgt. Er zijn twee minifiguren bijgevoegd: een poolklimmer en een poolpiloot, die jou zullen begeleiden op je poolexpeditie. En om het af te maken, bevat de set een 'bevroren' prehistorische sabeltandtijger figuur! Een unieke vondst die je zeker niet elke dag tegenkomt!

Met deze stoere en jungle-achtige set zul je zeker indruk maken op je vrienden. Je kunt de propellers laten draaien om de quadrocopter op te laten stijgen en de quad gebruiken om naar het opgravingsgebied te gaan en de quadrocopter te begeleiden naar de juiste plek. Wanneer je eenmaal de juiste plek hebt gevonden en de waardevolle vondst hebt ontdekt, kun je de haak laten zakken, deze aan het ijsblok bevestigen en terugbrengen naar de basis. De quadrocopter is ca. 8 cm hoog, 25 cm lang en 30 cm breed en de quad is ca. 5 cm hoog, 7 cm lang en 5 cm breed.

Al met al is deze set dus een geweldige manier om te genieten van het spelen en beleven van een poolexpeditie vanuit je eigen huis. Door de vele accessoires en LEGO minifiguren kun je je fantasie de vrije loop laten en je eigen spannende verhaal creëren. Bestel deze set daarom vandaag nog en begin jouw eigen LEGO avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60205

Treinrails

foto van lego set60108

Brandweer inzetgroep

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.