Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mobiele onderzoeksbasis op de Noordpool 60195



Betreed de spannende wereld van poolexpedities met LEGO® City 60195 Mobiele Onderzoeksbasis op de Noordpool! Verken het poolgebied met een kraanvoertuig, mobiel laboratorium, zaagvoertuig en sneeuwscooter.
Red de mammoet uit een ijsblok en bouw een 'treintje' van de voertuigen om het hele gebied te doorzoeken.
Een perfect cadeau voor alle LEGO® fans! Bestel nu in onze LEGO® webshop.

Waar is LEGO Mobiele onderzoeksbasis op de Noordpool 60195 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 79.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
786
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60195
lego insiders punten icoon
780
punten

Treed binnen in de spannende wereld van poolexpedities met de LEGO® City 60195 Mobiele onderzoeksbasis op de Noordpool! Heb jij altijd al willen weten hoe onderzoekers archeologische vondsten doen op de Noordpool en hoe ze daarbij te werk gaan? Dan is deze set perfect voor jou! Met deze set kun jij als onderzoeker aan de slag en coole avonturen beleven.

De set bevat een kraanvoertuig met een draaiende, verstelbare arm en haak, terreinbanden, een groot platform en een aanhanger, een mobiel laboratorium met een radarschotel en deur die open kan en een mobiel zaagvoertuig met een verstelbare arm en draaiend zaagblad, plus een sneeuwscooter. Ook leuke extraatjes zoals 2 zagen, een drilboor, 2 houwelen, 2 mokken, een radio, een bot, een camera en 2 paar sneeuwschoenen ontbreken niet.

Daarnaast is er ook nog een 'bevroren' mammoetfiguur in een groot ijsblok om zelf te bouwen van witte en doorschijnend-blauwe stenen. Hoe gaaf is dat! Kun jij de mammoet bevrijden uit het ijsblok? Laat de zaagarm zakken om in het ijs te zagen en red de mammoet uit zijn benarde positie.

De set is inclusief 6 LEGO® minifiguren: 4 poolonderzoekers, een poolexpeditieleider en een chauffeur, plus een figuur van een mammoet. Alle voertuigen, behalve de sneeuwscooter, kunnen aan elkaar worden gekoppeld om een 'treintje' te vormen en zo het hele poolgebied af te zoeken.

Met de kraan kun je het mobiele poolbasiskamp opzetten en de mammoet uitgraven. Vervolgens kun je de kraan vasthaken aan het enorme ijsblok en het blok op de aanhanger laden zodat je het mee terug kunt nemen naar de basis om de vondsten te analyseren in het mobiele laboratorium.

Deze set is niet alleen geschikt voor kinderen, ook voor volwassen LEGO® fans is dit een coole uitdaging. Bouw samen met je kinderen de set en beleef samen eindeloos speelplezier. De set heeft een hoge speelwaarde en biedt vele mogelijkheden. Deze LEGO® City set is een fantastisch cadeau om te geven tijdens de feestdagen, verjaardagen en andere speciale gelegenheden.

Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar de mammoet en beleef avonturen op de Noordpool met de LEGO® City 60195 Mobiele onderzoeksbasis op de Noordpool! Deze set is verkrijgbaar in onze LEGO® webshop. Bestel hem nu en laat de coolste avonturen beginnen!

Keywords: LEGO® City, 60195, Mobiele Onderzoeksbasis, Noordpool, kraanvoertuig, mobiel laboratorium, zaagvoertuig, sneeuwscooter, mammoet.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.95 (25-05-2023) € 79.95 (25-05-2023) € 79.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60341

De verpletterende stuntuitdaging

foto van lego set60191

Poolonderzoekersteam

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.