Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bevoorradingsvliegtuig voor de Noordpool 60196

Met het LEGO City 60196 Bevoorradingsvliegtuig voor de Noordpool ontdek je de wilde natuur van het noordpoolgebied.
Samen met het team ga je op expeditie om nieuwe levensvormen en natuurlijke hulpbronnen te vinden.
Het vliegtuig is speciaal ontworpen voor extreme omgevingen en er zit zelfs een bevroren sabeltandtijger in een ijsblok bij! Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en een geweldig cadeau om STEM vaardigheden te ontwikkelen.
Bestel het nu en ga op avontuur!

Waar is LEGO Bevoorradingsvliegtuig voor de Noordpool 60196 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
707
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
01-06-2018
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60196
lego insiders punten icoon
562
punten

Ontdek de onvoorspelbare wildernis van het noordpoolgebied met het spannende LEGO® City 60196 Bevoorradingsvliegtuig voor de Noordpool. Doe mee aan deze geweldige missie om waardevolle ontdekkingen te aanschouwen met het bevoorradingsvliegtuig. Word onderdeel van de expeditie die op zoek is naar levensvormen die nog nooit eerder zijn gezien en ontdek prachtige natuurlijke hulpbronnen.

Dit uitmuntende bevoorradingsvliegtuig, speciaal ontworpen om als verkenner te worden gebruikt, neemt jou mee op een onvergetelijke expeditie naar de meest afgelegen plekken van de Noordpool. Met een te openen achterkant en een landingsgestel met ski's is het vliegtuig geoptimaliseerd om op de meest extreme omgevingen te kunnen landen en opstijgen.

Samen met de poolonderzoeker, poolpiloot, de expeditieleider en de chauffeur ga jij de uitdaging aan om onbekende levensvormen te ontdekken en natuurlijke hulpbronnen op te sporen. Het team staat te popelen om op pad te gaan met het ijssnijdvoertuig met draaiende cabine en verstelbare zaagarm om de omgeving te verkennen, terwijl de sneeuwscooter van persoon tot persoon kan reizen voor bevoorrading en communicatie.

Maar, wat is dat? Een bevroren sabeltandtijger opgesloten in een ijsblok met doorschijnend-blauwe stenen?! Wauw, dat hadden jullie niet verwacht! Schiet te hulp en laat het zaagblad van de ijssnijder zakken om de prehistorische tijger te bevrijden. Wat een ongekende vondst!

Met accessoires zoals een zaag, 2 bakens, 2 bevoorradingskisten, een radio, een laptop en sneeuwschoenen staan jij en je team klaar voor elk avontuur dat op jullie pad komt. Help het vrachtvliegtuig een veilige landing maken op het ijs met behulp van de radio en de handbakens. Breng het prehistorische dier naar het vliegtuig met de sneeuwscooter. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het LEGO® City 60196 Bevoorradingsvliegtuig voor de Noordpool is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en is een geweldige manier om STEM vaardigheden te ontwikkelen. Het is een geweldig geschenk voor zowel kinderen als volwassenen die geïnteresseerd zijn in wetenschap, technologie, engineering en wiskunde.

Deze poolexpeditieset is inclusief 4 LEGO minifiguren, een poolonderzoeker, een poolpiloot, een expeditieleider en een chauffeur, plus een figuur van een sabeltandtijger. Het vrachtvliegtuig is ongeveer 10 cm hoog, 30 cm lang en 27 cm breed en de ijssnijder is ongeveer 12 cm hoog, 25 cm lang en 11 cm breed. De ijsberg is ongeveer 8 cm hoog, 12 cm breed en 10 cm diep. De sabeltandtijger is ongeveer 4 cm hoog.

Dit fantastische LEGO® speelgoed is perfect voor kinderen om fantasierijk mee te spelen en hun verbeeldingskracht te gebruiken. Het is ook een geweldige manier voor volwassenen om hun innerlijke kind naar boven te halen en lekker te ontspannen. Bestel nu het LEGO® City 60196 Bevoorradingsvliegtuig voor de Noordpool en ga samen met ons op avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60105

Brandweer terreinwagen

foto van lego set60163

Kustwacht startset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.