Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Personenpakket - Buitenavonturen 60202

Met LEGO set 60202 - Personenpakket Buitenavonturen kunnen kinderen en volwassenen op spannende avonturen gaan in LEGO City.
Deze set bevat 14 minifiguren, een baby en een adelaar, en diverse accessoires zoals een tent, bergwand, bootje en boomstam met schans.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en perfect als cadeau.
Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Personenpakket - Buitenavonturen 60202 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 33.6919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
164
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2018
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
15
lego set nummer icoon
60202
lego insiders punten icoon
337
punten

Welkom in LEGO® City, waar de avonturen altijd op je staan te wachten! Maak kennis met de ultieme set voor buitenaanbidders: Het Personenpakket – Buitenavonturen! Met deze geweldige set til je jouw LEGO City bevolking naar een hoger niveau en ga je op spannende avonturen met herkenbare personages. Bij deze set krijg je maar liefst 14 verschillende minifiguren, een baby én een adelaar. Maak kennis met nieuwe vrienden en beleef samen een fantastisch buitenavontuur!

Verken het ruige terrein met de mountainbike en ga van de schans. Bouw je eigen tent op en geniet van een heerlijke kampeerervaring. Klim naar de top van de bergwand en bekijk de omgeving van boven af. Peddel in het bootje over het woeste water en zoef van de boomstam met schans af. Van kanoën tot bergbeklimmen, er zijn eindeloze mogelijkheden voor avontuur.

De set is gemaakt voor iedereen die houdt van buitensporten en het avontuur opzoeken. Met de set krijg je een bootje, tent, bergwand en een boomstam met een schans. Daarnaast zijn er ook talloze accessoires zoals een camera, reddingsvesten, helmen en een vis. Dus, kom op avontuur en ontdek de schoonheid van de natuur met deze leuke set!

Dit avontuurlijk Personenpakket – Buitenavonturen is perfect voor jou als je houdt van buitenspelen. De set is ontworpen om kinderen te inspireren om hun verbeelding te gebruiken en creatief te spelen. De set is ook ideaal als cadeau voor de feestdagen of verjaardagen.

Deze leuke set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en volwassenen die nog steeds graag met LEGO spelen. De 14 verschillende minifiguren helpen om de verbeelding van kinderen te stimuleren en de fantasie te prikkelen. Met de set kunnen kinderen nieuwe avonturen ontdekken en hun eigen verhalen maken met de verschillende karakters. Het bewaken van de camping, het koken van een maaltijd op een open vuur, het lijkt allemaal net echt!

De tent in de set is ongeveer 5 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep en de bergwand is ongeveer 7 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep. Het bootje is ongeveer 9 cm lang en 5 cm breed. Het is belangrijk om te weten dat deze set maar één keer beschikbaar is, dus wees snel om deze geweldige set te bemachtigen.

Kortom, deze LEGO® set is perfect om jouw stad compleet te maken met buitenavonturiers en zorgt voor urenlang speelplezier. Voeg deze set toe aan jouw LEGO® collectie en beleef de mooiste avonturen van LEGO® City. Bestel nu en ontdek de eindeloze mogelijkheden met dit Personenpakket – Buitenavonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 33.69 (25-05-2023) € 33.69 (25-05-2023) € 33.69

Ook aanbevolen:

foto van lego set60067

Helikopter achtervolging

foto van lego set60429

Ruimteschip en ontdekking van asteroïde

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.