Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® City ziekenhuis 60204

Maak je klaar om een held te zijn in het LEGO City ziekenhuis (60204)! Deze set bevat een modulair ziekenhuis met een receptie, een kiosk, een ambulancegedeelte, een oogtestkamer, een röntgenruimte en een operatie-/verloskamer.
Met een helikopter en ambulance kunnen patiënten snel worden vervoerd.
De set wordt geleverd met 11 LEGO minifiguren en is perfect voor kinderen en volwassenen die geïnteresseerd zijn in geneeskunde.
Bestel de LEGO City ziekenhuis set vandaag nog en begin aan een nieuw avontuur!

Waar is LEGO LEGO® City ziekenhuis 60204 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
861
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-06-2018
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
13
lego set nummer icoon
60204
lego insiders punten icoon
675
punten

Maak je klaar om een held te zijn in het LEGO® City ziekenhuis (60204)! Dag en nacht worden er helden gezocht om mensen te helpen in dit fantastische ziekenhuis. Dit is niet zomaar een set, het is een avontuur op zich.

De set bestaat uit een ziekenhuis met een receptie, een kiosk, een ambulancegedeelte, een oogtestkamer met poster, een röntgenruimte met een verlichtingssteenfunctie en een operatie-/verloskamer. Deze set is modulair en kan op verschillende manieren worden gebouwd, zodat je je eigen unieke ziekenhuis kunt creëren.

Met de ambulance met te openen achterdeur en ruimte voor een brancard en de helikopter met draaiende rotors en een opbergkist kan je patiënten snel en veilig transporteren. Met de afzonderlijk, bouwbare helikopterplatform kan je de helikopter efficiënt laten landen en opstijgen.

De set wordt geleverd met maar liefst 11 LEGO® minifiguren, plus figuren van een skelet en een baby. Het ziekenhuis heeft een modulair ontwerp van 3 verdiepingen en bevat een receptie, een oogtestkamer, een röntgenruimte met verlichtingssteenfunctie, en een operatie-/verloskamer.

Naast de basisvoorzieningen zijn er ook accessoires beschikbaar die het werk van het ziekenhuispersoneel vereenvoudigen. Gebruik de schakelaar om een röntgenfoto te maken, zodat artsen de diagnose sneller kunnen stellen en patiënten sneller kunnen helpen.

Deze set is perfect voor kinderen die geïnteresseerd zijn in geneeskunde en de gezondheidszorg, maar ook voor volwassenen die graag LEGO® bouwen en verzamelen. Het is een fantastische set om te geven als cadeau of om jezelf mee te verwennen.

Het ziekenhuis zelf is ongeveer 26 cm hoog, 21 cm breed en 14 cm diep. Het helikopterplatform is 8 cm breed en 8 cm diep en de helikopter zelf is ongeveer 8 cm hoog, 16 cm lang en 9 cm breed. De ambulance is 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed. Inclusief LEGO® verlichtingssteen die voor extra effecten zorgt.

Ga op avontuur in het LEGO® City ziekenhuis en word een held! Met deze set kan je kind zijn verbeelding de vrije loop laten en eindeloos spelen en bouwen. Het is niet alleen leuk, maar ook leerzaam om te zien hoe zo'n belangrijke instantie als een ziekenhuis werkt en hoe er levens gered worden. Bestel de 60204 LEGO® City ziekenhuis set vandaag nog en begin aan een nieuw avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 199.00 (25-05-2023) € 199.00 (25-05-2023) € 199.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60013

Kustwacht helikopter

foto van lego set60046

Helikopter Patrouille

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.