Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Luchtpolitie vliegtuigpatrouille 60206

De LEGO-set 60206 Luchtpolitie vliegtuigpatrouille is perfect voor jonge kinderen en kleuters.
Het speelgoedvliegtuig heeft een open cockpit en een zoeklicht om boeven op te sporen.
Met de bijgeleverde startsteen-bouwplaat kunnen kinderen zelf gebouwen en voertuigen maken.
De set bevat ook een kluis, handboeien en 2 minifiguren.
Deze set is compatibel met andere LEGO-bouwsets en bevordert de fijne motoriek, creativiteit en probleemoplossend vermogen van kinderen.
Bestel nu voor een spannend avontuur!

Waar is LEGO Luchtpolitie vliegtuigpatrouille 60206 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
54
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60206
lego insiders punten icoon
75
punten

Opgelet, jonge helden en bouwers van LEGO® City! Het is tijd om op patrouille te gaan met de 60206 Luchtpolitie vliegtuigpatrouille set. Deze speciale LEGO 4+ set is ontworpen voor kleuters en jonge kinderen om op een leuke en eenvoudige manier te spelen. Het is de perfecte set om kinderen te helpen hun verbeelding te stimuleren en hun vaardigheden in het bouwen met LEGO stenen te verbeteren.

De set bevat een cool speelgoedvliegtuig met een cockpit die open kan en ruimte biedt aan een minifiguur. Met de bijgeleverde zoeklicht help je de Luchtpolitie op te sporen wat er op straat gebeurt en de boeven te vangen. Zelfs beginnende bouwers kunnen hun trots voelen aangezien er een speciale startsteen-bouwplaat bij de set wordt geleverd om het helemaal zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer mogelijk te maken. En voor de jongere bouwers is er ook een speciale bouw- en speelgids om hen te helpen bij het begrijpen van de bouwstappen.

De Luchtpolitie vliegtuigpatrouille set bevat ook een kluis die open kan en ruimte heeft voor edelsteen-elementen, handboeien en 2 minifiguren. Help de Luchtpolitie piloot de boef te vangen en de gestolen edelstenen terug te brengen naar hun rechtmatige eigenaar.

De LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontworpen om jonge kinderen op een leuke en gemakkelijke manier te laten spelen. Hun zelfvertrouwen groeit dankzij de eenvoudige bouwstappen die een perfecte opstap vormen voor het bouwen met LEGO stenen. Deze set bevat 2 LEGO® City minifiguren: een Luchtpolitie piloot en een boef.

Met deze set maak je kennis met de wereld van de helden van alledag in LEGO® City en breng je de spanning van een supersnelle politie-achtervolging per vliegtuig tot leven. Scheer door de lucht en schijn met het zoeklicht om de boef te vinden voordat hij er met de buit vandoor gaat.

De Luchtpolitie vliegtuigpatrouille set is een ideaal cadeautje voor kleuters en jonge kinderen die hun bouwvaardigheden willen verbeteren. De LEGO® 4+ speelsets zijn compatibel met alle LEGO bouwsets voor creatief bouwen. Het speelgoedvliegtuig van de Luchtpolitie is ca. 7 cm hoog, 14 cm lang en 11 cm breed en geschikt voor 4-5 jaar.

Niet alleen zorgt deze set voor urenlang speelplezier, het ontwikkelt tevens de fijne motoriek, creativiteit, verbeelding en het probleemoplossend vermogen van jouw kind. En bovenal, het zorgt ervoor dat jouw kind een echte held van alledag wordt in LEGO® City. Bestel nu de 60206 Luchtpolitie vliegtuigpatrouille set en ga op pad voor een spannend avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60287

Tractor

foto van lego set60183

Zware-vrachttransporteerder

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.