Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Luchtpolitie drone-achtervolging 60207

De LEGO set 60207 Luchtpolitie drone-achtervolging stelt je in staat om als een echte agent de boeven in LEGO City te vangen.
Bouw je eigen politiehelikopter en gebruik de drone om boeven te vangen.
Deze set bevat drie minifiguren en accessoires zoals handboeien en een netkanon.
Bestel deze set vandaag nog en beleef spannende avonturen in de wereld van LEGO City Luchtpolitie!

Waar is LEGO Luchtpolitie drone-achtervolging 60207 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
192
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60207
lego insiders punten icoon
150
punten

Stijg op naar de top van LEGO® City en sla de boeven in de boeien met de 60207 Luchtpolitie drone-achtervolging speelset! Met deze set beheer je de straten van LEGO® City als nooit tevoren. Bouw je eigen politiehelikopter met een open cockpit, draaiende rotor en een zoeklicht zodat niets meer aan je aandacht ontsnapt. Maar dat is nog niet alles, want je krijgt ook een drone met draaiende rotors en grijpers die open kunnen, om boeven te vangen die te snel zijn voor de politieauto's.

De set is inclusief drie LEGO® City minifiguren: een agent van de Luchtpolitie en een boef, plus een goudkleurig minifiguurstandbeeld om alles nog realistischer te maken. Met accessoire-elementen zoals handboeien, een net, een afstandsbediening en een helm met vizier dat open kan en een zuurstofmasker, ben je helemaal klaar om de virtuele misdaad te bestrijden.

Met de 60207 Luchtpolitie drone-achtervolging set is de lucht niet langer het domein van alleen vogels. Laat de rotor van de helikopter draaien en stijg op om de boeven op te sporen. Druk op de ontsteker om het net uit het netkanon af te vuren en de drone te vangen voordat die ervandoor gaat met het goudkleurige standbeeld!

De helikopter van de Luchtpolitie is indrukwekkend groot en meet ca. 9 cm hoog, 22 cm lang en 11 cm breed. Daarbij is de drone van de boef ca. 3 cm hoog, 9 cm lang en 9 cm breed. Het goudkleurige minifiguurstandbeeld met voetstuk is ca. 9 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep. Zo wordt alles in verhouding weergegeven en klopt het helemaal.

Als je helemaal gek bent van Luchtpolitie en LEGO® City, dan is deze set een absolute musthave. Met de 60207 Luchtpolitie drone-achtervolging speelset voel je je als een echte agent die de misdaad bestrijdt vanuit de lucht. Zorg ervoor dat de stad veilig blijft en vang alle boeven op de meest creatieve en leuke manier.

Bestel deze set vandaag nog en stort jezelf in de spannende wereld van LEGO® City Luchtpolitie!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60348

Maanwagen

foto van lego set60193

Poolluchttransport

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.