Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Luchtpolitie diamantroof 60209

Bescherm LEGO City met de 60209 Luchtpolitie diamantroof-set! Met een gepantserd politievoertuig, een helikopter, een Jetpack en een afneembare edelsteenkluis zorgt deze set voor spannende avonturen.
Het ontwikkelt ook bouwvaardigheden en stimuleert de verbeelding van kinderen.
Perfect als cadeau voor alle leeftijden!

Waar is LEGO Luchtpolitie diamantroof 60209 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
400
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60209
lego insiders punten icoon
375
punten

Word een superheld van de stad en voer lucht patrouilles uit met LEGO® City! Met de 60209 Luchtpolitie diamantroof-set heb je alles wat je nodig hebt om de straten van LEGO City veilig te houden. Deze set bevat een gepantserd politievoertuig met een open dak, een werkende licht- en geluidssteen (nieuw vanaf januari 2019) en een gevangeniscel. Maar dat is nog niet alles! De set bevat ook een afneembare edelsteenkluis, een politiejetpack met vleugels en zelfs een helikopter voor de boeven!

Met vier minifiguren inbegrepen - 2 Luchtpolitie-agenten en 2 boeven - duik je zo in een spannend avontuur. Gebruik het plastic klimtouw om de kluis te stelen en de Jetpack om boven de stad te zweven. De helikopter van de boeven is voorzien van draaiende rotors en een cockpit die open kan. En met de edelsteen element en de set speelgoedhandboeien en cirkelzaag voeg je nog meer plezier toe aan het spel.

Druk op de licht- en geluidssteen op het politietransportvoertuig om het verkeer op straat opzij te laten gaan. Ondertussen kun je de helikopterrotors draaien, waardoor het lijkt alsof je boven het politietransportvoertuig hangt. Het politietransportvoertuig is ca. 8 cm hoog, 17 cm lang en 8 cm breed, terwijl het jetpack met vleugels ca. 9 cm lang en 4 cm breed is. De helikopter van de boeven is ca. 10 cm hoog, 21 cm lang en 20 cm breed.

Deze LEGO City-politieset is niet alleen leuk om mee te spelen, maar het helpt kinderen ook om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen. Door te bouwen en te spelen, ontwikkelen kinderen vaardigheden zoals organisatie, probleemoplossing, communicatie en creativiteit. Spelen met deze set stimuleert ook de verbeelding van kinderen en helpt hen bij het ontwikkelen van hun fantasie.

Of je nu een LEGO-fan bent of gewoon op zoek bent naar een cool cadeau voor een verjaardag of de feestdagen, de LEGO City Luchtpolitie diamantroof is perfect voor alle leeftijden. Wat dacht je van een spannend avontuur boven de stad of het naspelen van je favoriete politiescènes uit films en tv-series?

Ontdek en bouw je eigen LEGO-stad met deze fantastische set. Voer je patrouilles uit vanaf de lucht en zorg dat de straten van LEGO City altijd veilig zijn. Spring in je politievoertuig, zet de licht- en geluidssteen aan en achtervolg de boeven met behulp van je Jetpack. Voel de adrenaline stromen en beleef urenlang plezier met deze LEGO City Luchtpolitie diamantroof-set!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 39.95 (25-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60245

Politiemonstertruck overval

foto van lego set60001

Brandweercommandant

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.