Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Barbecuebrand blussen 60212

Maak kennis met de LEGO® City 60212 Barbecuebrand blussen set! Beleef samen met je kleine brandweermannen en -vrouwen de actie en bescherm LEGO City tegen branden.
Deze speciaal ontworpen LEGO set voor kleuters en jonge kinderen bevat een brandweerauto met uitschuifbare arm en gereedschapsruimte.
Inclusief boom, barbecue, brandweerbijl en 2 minifiguren.
Bestel vandaag nog en laat je kinderen hun eigen avonturen beleven!

Waar is LEGO Barbecuebrand blussen 60212 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 6.9801-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.7419-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
64
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60212
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak kennis met de LEGO® City 60212 Barbecuebrand blussen set! Beleef samen met je kleine brandweermannen en -vrouwen de actie en bescherm LEGO City tegen branden. Deze set is speciaal ontworpen voor kleuters en jonge kinderen, waardoor ze eenvoudig en leuk kunnen spelen. Het komt boordevol met een geweldige speelgoedbrandweerauto met een uitschuifbare arm en gereedschapsruimte die je kind kan verkennen en ontdekken.

Met deze LEGO 4+ set kunnen beginnende bouwers de trotse ervaring voelen van het helemaal zelf bouwen. De startsteen-bouwplaat zorgt voor de perfecte start van het bouwen met LEGO stenen. De eenvoudige gids voor bouwen en creatief spel helpt je jonge brandweerman of -vrouw om het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert de verbeelding.

Het is altijd spannend om branden te blussen en deze LEGO City Brandweer set maakt het nog spannender. Het omvat een boom en een barbecue, plus een brandweerbijl die nieuw is vanaf januari 2019 voor extra realisme. Er zijn ook 2 minifiguren inbegrepen: een brandweerman en een parkbezoeker.

De LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er gemakkelijk en leuk mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de eenvoudige bouwstappen, die een ideale opstap vormen voor het bouwen met LEGO stenen. Deze set is een geweldig cadeau-idee voor kleuters en jonge kinderen die nog moeten kennismaken met de opwindende wereld van LEGO® City.

Deze speelset van LEGO® City is ook compatibel met alle andere LEGO bouwsets voor creatief bouwen, waardoor je kinderen eindeloos plezier kunnen beleven en hun verbeelding kunnen gebruiken. De brandweerauto is ca. 9 cm hoog, 8 cm lang en 5 cm breed en de boom met barbecue is ca. 6 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm diep. Het is een perfect formaat om mee te nemen en overal te spelen.

Bestrijd het vuur en red de dag in LEGO City! Laat je kinderen hun eigen avonturen maken met deze geweldige LEGO City set. Bestel vandaag nog en beleef samen met je kleintjes een spannend avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.98 (01-08-2022) € 19.99 (30-07-2022) € 10.73

Ook aanbevolen:

foto van lego set60003

Brandalarm

foto van lego set5007370

Happy to Help!

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.