Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweervliegtuig 60217

Bescherm het bos van LEGO City met de 60217 Brandweervliegtuig set.
De set bevat een brandweervliegtuig met waterelementen, een brandweerbuggy met noppenschieter, 2 bomen, 3 minifiguren en een stinkdierfiguur.
Ideaal voor actie en avontuur.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Bestel nu en beleef urenlang speelplezier.

Waar is LEGO Brandweervliegtuig 60217 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
363
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60217
lego insiders punten icoon
337
punten

Bescherm de dieren in het bos van LEGO® City met het mega coole en spannende 60217 Brandweervliegtuig! Maak je klaar voor actie en help de dappere brandweerlieden om de branden te blussen. Deze bouwspeelgoedset is perfect voor kinderen en volwassenen die gek zijn op actie en avontuur!

Met het 60217 Brandweervliegtuig van LEGO® City heb je alles wat je nodig hebt om het bos te beschermen. Deze set bevat een tweemotorig brandweervliegtuig met drijvers, een afneembare cockpit met ruimte voor een minifiguur, een luik bovenop om de waterelementen te laden en een hendel om ze te laten vallen. Met deze set overtref je je stoutste verwachtingen, want deze set bevat ook een brandweerbuggy met een 3-schots noppenschieter die nieuw is vanaf januari 2019, 2 bomen, 3 LEGO® City minifiguren en een coole figuur van een stinkdier. Hoe cool is dat!

Met de LEGO® City Brandweervliegtuig set bescherm je niet alleen dieren in het bos maar ook bomen die in brand staan. De set bestaat uit een brandweervliegtuig met een afneembare cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, draaiende propellers en luiken boven en onder die open kunnen, plus een brandweerbuggy met een kooiconstructie en een 3-schots noppenschieter die nieuw is vanaf januari 2019. Daarnaast bevat deze set ook 2 bouwbare, brandende bomen, waarvan één met onderaan het hol van het stinkdier. Spannend toch?

Naast al deze mooie elementen bevat deze set ook 14 waterelementen (6 kleine noppen en 8 grotere elementen), 6 bouwbare vuurelementen, en een rookuitrusting en brandweerbijl die nieuw zijn vanaf januari 2019. Door het luik aan de bovenkant van het vliegtuig open te maken, kun je de waterelementen in het blusvliegtuig laden. Draai vervolgens de propellers om het vliegtuig omhoog te laten stijgen en vlieg naar de brand. Laad de noppenschieter met 3 waterelementen en druk op de ontsteker om ze op de vlammen af te schieten. Gebruik de hendel om het luik aan de onderkant van het vliegtuig te openen en de waterelementen op het vuur te laten vallen om de vlammen omver te werpen.

Met de boom met stinkdierhol van ca. 10 cm hoog, 12 cm breed en 9 cm diep en de brandweerbuggy van ca. 7 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed wordt deze set compleet. Het brandweervliegtuig is ca. 10 cm hoog, 28 cm lang en 33 cm breed. Deze set is perfect voor kinderen en volwassenen vanaf 5 jaar die houden van actie en drama. Ga op avontuur met deze set en beleef samen met je familie en vrienden urenlang speelplezier! Bestel deze set vandaag nog en laat je fantasie op hol slaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60157

Jungle startset

foto van lego set60137

Sleeptruck probleem

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.