Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Woestijn rallywagen 60218

De LEGO set 60218 is een geweldige Woestijn rallywagen voor kinderen vanaf 5 jaar.
Met 75 onderdelen en een minifiguur van een rallywagencoureur, kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en bouwen.
De rallywagen heeft een stoer uiterlijk en indrukwekkende details, inclusief een verstelbare achterspoiler en een dak dat open kan.
Bestel deze set snel en bereid je voor op een spannend avontuur in de woestijn!

Waar is LEGO Woestijn rallywagen 60218 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
75
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60218
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in en rijd vol gas richting de finish in de geweldige LEGO® City 60218 Woestijn rallywagen! Met deze krachtige speelgoedrallywagen ben jij de snelste en gaafste coureur in de woestijn.

De rallywagen is uitgerust met een stoer uiterlijk en indrukwekkende details. Zo heeft de wagen onder andere een dak dat open kan, een grote luchtinlaat voorop en een verstelbare achterspoiler voor maximale neerwaartse druk. En het beste van alles: je krijgt er een minifiguur van een rallywagencoureur bij, die perfect achter het stuur van deze coole wagen past.

Maar, pas op! Er ligt nog wat gevaar op de loer in de woestijn. Gelukkig zit er ook een figuur van een schorpioen in deze set, zodat je altijd voorbereid bent op alle uitdagingen die je onderweg tegenkomt.

De Woestijn rallywagen is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar die dol zijn op bouwen en spelen met LEGO® City sets. Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen verhalen bedenken en naspelen. En met de gedetailleerde instructies is het bouwen van de rallywagen een eitje!

De set bevat 75 onderdelen en de Woestijn rallywagen is ongeveer 6 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed. En als je de set combineert met andere LEGO® City sets, kun je nog veel meer avonturen beleven!

Dus waar wacht je nog op? Stuur je vrienden en familie een berichtje en organiseer je eigen LEGO® City rallywedstrijd. Met de Woestijn rallywagen zul jij zeker als winnaar uit de bus komen. Bestel hem snel en maak je klaar voor een razendsnel avontuur in de woestijn!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60178

Snelheidsrecordauto

foto van lego set60430

Interstellair ruimteschip

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.