Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bouwlader 60219

Maak de straten van LEGO City schoon en onderhoud ze met de 60219 Bouwlader set.
Deze robuuste en stoere set bevat een bouwlader met een hefarm, een wegwerker minifiguur en accessoires zoals een drilboor.
De bouwlader kan de puinbak kiepen en heeft een kooiconstructie voor de veiligheid van de bestuurder.
Met deze set bouw je je eigen straten en zorg je voor een mooie stad.
Geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar.
Bestel nu en begin met bouwen!

Waar is LEGO Bouwlader 60219 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 32.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
88
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60219
lego insiders punten icoon
75
punten

Bouw jij graag aan de straten van LEGO® City? Dan hebben wij de perfecte set voor jou: de stoere 60219 Bouwlader! Met deze set kun jij meehelpen aan het onderhoud van de straten van de stad. De lader heeft een indrukwekkende hefarm voorop, waarmee je van alles op kunt tillen en verplaatsen. En hij komt niet alleen! Bij de set krijg je ook een minifiguur van een wegwerker én een aantal handige accessoires, zoals een drilboor en een klein bouwwerk met een hek en een betonblok.

De Bouwlader is robuust en kan tegen een stootje. Hij heeft een stevige puinbak die kan kiepen en een kooiconstructie om de bestuurder te beschermen. En met de drilboor breek je eenvoudig het beton waar je tegenaan loopt tijdens het werk. Beweeg de hefarm voorop de lader omhoog om het hek te verwijderen. Kantel de puinbak van de graafmachine en schep de brokstukken van het beton op.

Na een dag hard werken klim je eenvoudig uit de lader door de kooiconstructie omhoog te doen. De bouwlader is ca. 7 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed. Het hek en het betonblok zijn ca. 4 cm breed. Kortom, een stevige set die garant staat voor veel speelplezier.

Met deze Bouwlader set kun jij je eigen LEGO® City bouwen en onderhouden. Ga aan de slag als wegwerker en breng de stad weer in topconditie. Bouw je eigen straten, huizen en gebouwen en zorg ervoor dat de stad er altijd op zijn best uitziet. En wie weet word jij wel de held van LEGO® City!

De 60219 Bouwlader set is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar en is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of zomaar als verrassing. Ontdek alle mogelijkheden van deze set en voeg hem toe aan je LEGO® City collectie. Bestel nu en begin direct met bouwen!

Ben je op zoek naar meer LEGO® City sets om je collectie uit te breiden? Bekijk dan ook onze andere sets en ontdek de vele avonturen die je kunt beleven in de bruisende stad. En vergeet niet om je set te delen met vrienden en familie. Veel bouwplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 34.99 (09-09-2024) € 24.41

Ook aanbevolen:

foto van lego set60228

Ruimteraket en vluchtleiding

foto van lego set60167

Kustwacht hoofdkwartier

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.