Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vuilniswagen 60220

De LEGO 60220 Vuilniswagen is een toffe set geschikt voor kleuters en jonge kinderen om mee te spelen.
Met een robuuste vuilniswagen, een startsteen-bouwplaat en accessoire-elementen kunnen kinderen de straten van LEGO City schoonhouden.
Deze 4+ set stimuleert de verbeelding en het zelfvertrouwen van jonge bouwers.
De set bevat een speelgoedvuilcontainer, vuilniselementen en 2 minifiguren.
Met de vuilniswagen van 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed kunnen kinderen spelenderwijs leren over het belangrijke werk van vuilnisophalers.
Bestel vandaag nog en maak jouw LEGO verzameling compleet!

Waar is LEGO Vuilniswagen 60220 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 24.6701-08-2022

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
90
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60220
lego insiders punten icoon
150
punten

Op zoek naar een toffe LEGO set voor je kleuter of jonge kind? Dan mag je de LEGO 60220 Vuilniswagen niet missen! Deze bedrijvige set is speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen. En het beste van alles? Hiermee kan je kind volop de straten van LEGO City schoon houden, en dat vinden we natuurlijk allemaal belangrijk!

In deze set vind je een robuuste vuilniswagen met een cabine voor 2 minifiguren en een kiepbak, plus een startsteen-bouwplaat om zelf te bouwen. Zelfs beginnende bouwers kunnen met deze set de trots ervaren van het helemaal zelf bouwen. Dankzij de bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids begrijpt je jonge vuilnisophaler het doel van de bouwstappen en wordt zijn of haar verbeelding en vertrouwen gestimuleerd.

De LEGO 60220 Vuilniswagen is inclusief een speelgoedvuilcontainer, vuilniselementen en 2 minifiguren. Zo kan je kind meteen aan de slag om de straten van LEGO City schoon te maken en hun eigen avonturen te beleven. Bovendien zijn LEGO® 4+ sets speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen. De eenvoudige bouwstappen vormen een ideale opstap voor het bouwen met LEGO stenen en laten hun vertrouwen groeien.

Als je deze set koopt, krijg je ook nog eens accessoire-elementen zoals een vuilnisbak, een schep, een bezem, een banaan, een vis, een kleine tak en 7 LEGO® steenelementen. Zo kunnen er nog meer avonturen beleefd worden en kan je kind volop de straten van LEGO City verkennen.

De vuilniswagen is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed en de afvalcontainer is ca. 4 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep. Kiep de bak van de vuilniswagen omlaag, haak de vuilcontainer eraan vast en kiep ze allebei terug om de container te legen. Hiermee leert je kind spelenderwijs wat voor een belangrijk werk de vuilnisophalers iedere dag weer doen.

LEGO® 4+ laat je kind kennismaken met de onbegrensde wereld van de helden van alledag. Zo kunnen ze spelenderwijs leren en ontdekken hoe de wereld om hun heen in elkaar steekt. LEGO® 4+ speelsets heetten voorheen LEGO Juniors en zijn compatibel met alle LEGO bouwsets voor creatief bouwen. Start vandaag nog jouw LEGO avontuur en beleef volop plezier met de LEGO 60220 Vuilniswagen.

Kortom, deze set is een heel leuk cadeautje voor kleuters en jonge kinderen. Hiermee kunnen ze urenlang spelen, bouwen en allerlei unieke verhalen en avonturen bedenken. Bestel deze set vandaag nog en maak jouw LEGO verzameling compleet!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 24.67 (03-08-2022) € 22.10

Ook aanbevolen:

foto van lego set60055

Monstertruck

foto van lego set60188

Mijnbouwexpertlocatie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.