Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Duikjacht 60221

Ontdek de onderwaterwereld met het LEGO City 60221 Duikjacht.
Dit luxe duikjacht heeft een afneembaar dak en een draaiend zoeklicht.
Inclusief opslagruimte, slaapruimte, zeebodem-gedeelte en een schatkist.
Komt met 2 duiker minifiguren, een zwaardvis en een krab.
Perfect voor avontuurlijke LEGO liefhebbers.
Bestel vandaag nog en beleef het ultieme avontuur!

Waar is LEGO Duikjacht 60221 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 17.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 54.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
148
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60221
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap aan boord van het LEGO® City 60221 Duikjacht en ervaar de magie van de onderwaterwereld zoals nooit tevoren! Dit waanzinnige luxe duikjacht heeft alles wat je nodig hebt om jouw avontuur in de diepe zeeën te laten slagen. Met een zonnedek, een afneembaar dak en een draaiend zoeklicht ben je klaar voor een ontdekkingstocht die je nooit zult vergeten.

In het duikjacht vind je opslag- en slaapruimte binnenin en ook een zeebodem-gedeelte met zeewier en een schatkist die open kan met daarin een edelsteen-element. Dat is nog niet alles! Deze leuke speelgoedbootset komt met een boei, 2 LEGO minifiguren van duikers en figuren van een zwaardvis en een krab.

De set is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van avontuur en ontdekken. De LEGO® City minifiguren van duikers zijn tot in de kleinste details uitgewerkt. Het zeeleven, zoals de zwaardvis en de krab, zien er realistisch uit en vormen een prachtige toevoeging aan jouw LEGO collectie.

Met deze set beleef je het ultieme avontuur en ben je klaar om de onderwaterwereld te ontdekken. De duikuitrusting, camera, edelsteen-element, videocamera, zuurstofmasker, figuur van een vis en bouwbare boei vormen de perfecte accessoire elementen voor een spannende duik.

Het dak van het jacht is afneembaar, waardoor je gemakkelijk op het benedendek komt om even uit te rusten of een dutje te doen. Als je klaar bent om de schat te vinden, dan hoef je alleen maar de schatkist te openen en het edelsteen-element en de krab te ontdekken. Zwem terug naar de oppervlakte en neem de schat mee naar het jacht!

De duikjacht-speelgoedboot is ca. 8 cm hoog, 23 cm lang en 6 cm breed, terwijl het zeebodem-gedeelte ca. 5 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm diep is. Deze set biedt talloze uren speelplezier, zowel alleen als met vrienden en familie.

Ga mee op avontuur, ontdek de onderwaterwereld en beleef nog veel meer avonturen met LEGO® City 60221 Duikjacht. Bestel vandaag nog en laat jouw LEGO collectie uitbreiden met deze fantastische luxe duikjacht. Jouw volgende avontuur staat klaar!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.99 (27-08-2023) € 61.00 (23-03-2024) € 43.46

Ook aanbevolen:

foto van lego set60336

Goederentrein

foto van lego set60179

Ambulancehelikopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.