Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sneeuwschuiver 60222

Met LEGO City set 60222 Sneeuwschuiver kun je genieten van winterse avonturen en sneeuwpret.
Deze stoere sneeuwschuiver is perfect om zware sneeuwval op wegen en paden te ruimen.
De set wordt geleverd met accessoires zoals ski's en sneeuwnoppen, en is inclusief 2 minifiguren.
Met de gedetailleerde sneeuwschuiver en het zwenkbare sneeuwkanon ben je klaar voor elk winteravontuur.
De set is een geweldig cadeau voor jong en oud en biedt urenlang speelplezier.

Waar is LEGO Sneeuwschuiver 60222 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
197
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60222
lego insiders punten icoon
150
punten

Voel de koude wind in je gezicht terwijl je je weg baant door de sneeuw met de LEGO® City 60222 Sneeuwschuiver! Deze stoere en robuuste sneeuwschuiver is perfect voor het ruimen van zware sneeuwval op de wegen en paden van LEGO City. Met een cabine die open kan en plaats biedt aan een minifiguur, zwenkende 6-schots snelvuur-sneeuwkanon, stevige rupsbanden en een grote schuiver aan de voorkant, is deze sneeuwschuiver klaar voor alle uitdagingen die de winter te bieden heeft!

Deze gave set wordt geleverd met accessoires zoals een paar ski's, 2 skistokken en 12 sneeuwnoppen, zodat je kunt genieten van een koude dag op de piste. Inclusief 2 LEGO City minifiguren, een skiër en een chauffeur die je in de cabine van de sneeuwschuiver kunt plaatsen. Zij zullen ervoor zorgen dat de wegen en paden van LEGO City sneeuwvrij blijven terwijl je door de bergen en over heuvels scheurt!

De gedetailleerde sneeuwschuiver heeft een cabine voor de minifiguur, een dak dat open kan, stevige gesegmenteerde rupsbanden en een grote schuiver aan de voorkant, plus een zwenkend 6-schots snelvuur-sneeuwkanon. Klim in de cabine van de sneeuwschuiver en baan je een weg door de sneeuw. Zwenk het sneeuwkanon in de gewenste richting en draai aan de knop om de sneeuwnoppen weg te schieten. Druk de zijkanten van de schuiver naar elkaar toe om de sneeuw te verzamelen terwijl je rijdt. De sneeuwschuiver is ongeveer 10 cm hoog, 18 cm lang en 12 cm breed.

Met deze LEGO City set ben je klaar voor elk winteravontuur en kan je genieten van urenlang speelplezier! Bouw de sneeuwschuiver op en voel de adrenaline pompen terwijl je de sneeuw trotseert. Het is een geweldig cadeau voor zowel jongeren als volwassenen die graag bouwen en spelen met LEGO. Dus haal diep adem, voel de koele wind door je haren en begin aan het avontuur van je leven met de LEGO City 60222 Sneeuwschuiver!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60307

Wildlife Rescue kamp

foto van lego set30370

Ocean Diver

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.