Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Maaidorser transport 60223

De LEGO set 60223 is de perfecte toevoeging aan elke LEGO City-collectie.
Het omvat een speelgoedtruck voor zwaar transport met een cabine die open kan en genoeg plaats biedt voor een minifiguur.
Daarnaast bevat de set een maaidorser met een afneembaar maaihulpstuk en een gelede hakselaar.
Ook krijg je twee LEGO minifiguren en een bouwbare vogelverschrikker.
Deze set leert kinderen over zwaar transport en landbouw, terwijl ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Waar is LEGO Maaidorser transport 60223 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
358
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60223
lego insiders punten icoon
225
punten

Breng de oogst binnen met de Maaidorser transport van LEGO® City! Deze stoere vrachtwagen voor zwaar transport is perfect voor de boer die grote hoeveelheden gewassen moet oogsten. De truck is voorzien van een cabine die open kan, met genoeg plaats voor een minifiguur én een trekhaak. Bovendien is er een dieplader bijgevoegd met een houder voor het maaihulpstuk en twee handige oprijplaten die makkelijk naar beneden kunnen worden gebracht. Maar dat is niet alles! Deze fantastische boerderij-speelgoedset bevat ook nog eens een speelgoedmaaidorser in het wit, geel en groen. De cabine kan open en er is ruimte voor een minifiguur. Het maaihulpstuk is bovendien afneembaar en er is een gelede hakselaar aan de achterkant. Verder zijn er nog twee LEGO minifiguren en een bouwbare vogelverschrikker inbegrepen.

In deze set vind je twee LEGO® City minifiguren: een boer en een vrachtwagenchauffeur, plus een bouwbare figuur van een vogelverschrikker. De boer heeft een belangrijke taak te vervullen, namelijk het binnenhalen van de oogst. Daarom wordt het maaihulpstuk op het transport gezet, samen met de maaidorser. Zo kan de vrachtwagenchauffeur ervoor zorgen dat de oogst veilig naar de boerderij wordt gebracht.

De Maaidorser transport-set bevat een grote speelgoedtruck met een cabine die open kan en plaats biedt aan een minifiguur. De truck heeft een dubbele uitlaat en een trekhaak. Er is ook een oplegger bijgevoegd met een houder voor het maaihulpstuk en een verbindingsstuk om de maaidorser veilig op zijn plaats te houden. Bovendien zijn er twee handige oprijplaten die naar beneden kunnen worden gebracht voor gemakkelijke belading. Uiteraard is ook de maaidorser zelf inbegrepen. Deze heeft een cabine die open kan met plaats voor een minifiguur, een afneembaar maaihulpstuk en een gelede hakselaar aan de achterkant. Er is zelfs een verbindingsstuk om de maaidorser vast te zetten op de oplegger.

Bij deze set horen ook leuke accessoire-elementen, namelijk een mok en een hooivork. De maaidorser kan losgekoppeld worden van de speelgoedvrachtwagen en vervolgens beveiligd worden op de oplegger via de oprijplaten. Daarna kan het maaihulpstuk worden verwijderd van de voorkant van de maaidorser en worden bevestigd op de oplegger. Vervolgens kan de hakselaar worden vastgemaakt en kan de maaidorser worden vastgeklikt op de oplegger. Wanneer alles goed vast zit, kunnen de oprijplaten omhoog worden gebracht, kan de oplegger worden gekoppeld aan de speelgoedvrachtwagen en kan de maaidorser naar zijn volgende klus worden gebracht.

De Maaidorser transport met oplegger heeft een hoogte van ongeveer 8 cm, een lengte van 31 cm en een breedte van 7 cm. De maaidorser zelf is ongeveer 8 cm hoog, 17 cm lang en 10 cm breed. De vogelverschrikker meet zo'n 5 cm hoog. Deze LEGO set is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van bouwen en spelen met LEGO City. Deze set leert kinderen over zwaar transport en landbouw, terwijl ze tegelijkertijd hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Kortom, een uitstekende aanvulling op elke LEGO City-collectie!

Keywords (SEO): LEGO, set 60223, Maaidorser transport, speelgoedtruck, zwaar transport, boerderij-speelgoedset, LEGO minifiguren, vrachtwagenchauffeur, bouwbare figuur, vogelverschrikker, cabine, trekhaak, dieplader, maaihulpstuk, gelede hakselaar, LEGO City, accessoire-elementen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60384

Pinguïn Slush truck

foto van lego set60162

Jungle helikopterdropping

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.