Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Satelliettransportmissie 60224

Maak je klaar voor een spannende ruimtemissie met LEGO City 60224 Satelliettransportmissie! Deze set bestaat uit een shuttle met cockpit en ruimte voor een satelliet, een satelliet met uitklapbare zonnepanelen en een astronaut minifiguur.
Verken de ruimte en breng NASA-missies tot leven met deze set.
Perfect voor kinderen en volwassenen die geïnteresseerd zijn in ruimte-technologie en een leuke manier om te leren over ruimte, wetenschap en technologie.
Laat de lancering beginnen met LEGO!

Waar is LEGO Satelliettransportmissie 60224 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
84
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-06-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60224
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in de wereld van ruimte-avontuur met LEGO® en inspireer de volgende generatie astronauten! Ben jij klaar voor de lancering van de spannende LEGO® City 60224 Satelliettransportmissie? Dit speelgoedruimteschip is gebaseerd op de NASA en is ideaal voor jonge ruimte-avonturiers die de ruimte willen verkennen!

De set bestaat uit een shuttle met een minifiguurcockpit die open kan en ruimte achterin om een satelliet te vervoeren. Daarnaast bevat de set een satelliet met uitklapbare zonnepanelen, een pak voor ruimtewandelingen met een goudkleurig vizier, een moersleutel en een minifiguur van een astronaut. Zo brengen ze de echte NASA-missies tot leven!

De speelgoedshuttle is perfect te gebruiken als oefenplatform voor de volgende missie, met een cockpit die open kan en kleppen aan de vleugels die omhoog kunnen. De satelliet heeft uitgeklapte panelen en kan door de astronaut onderhouden worden met de bijgevoegde moersleutel. De astronaut heeft ook een speciaal pak aan voor ruimtewandelingen met een stijlvol goudkleurig vizier.

Met LEGO® City 60224 Satelliettransportmissie beleef je de spanning en de sensatie van een echte NASA-missie! De set is perfect voor kinderen en volwassenen die geïnteresseerd zijn in ruimte-technologie, en biedt voldoende mogelijkheden voor creatief spel en ruimteverkenning. De set is een geweldige manier om kinderen te leren over ruimte, wetenschap en technologie op een leuke en speelse manier!

De Speelgoedshuttle is ca. 4 cm hoog, 13 cm lang en 17 cm breed. De satelliet met uitgeklapte panelen is ca. 7 cm breed. Deze spannende LEGO® City 60224 Satelliettransportmissie bevat ook een LEGO® City minifiguur van een astronaut. Klaar om te gaan? Laat de lancering beginnen met LEGO®!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60319

Brandweer & Politie achtervolging

foto van lego set60001

Brandweercommandant

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.