Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Testrit Rover 60225

Met de LEGO Testrit Rover-set kunnen jonge ruimte-ontdekkers hun eigen ruimtemissies bouwen en leren over de wetenschap achter het verkennen van de ruimte.
De set bevat een rover met afneembare cockpit en grijparm, een afneembaar zonnepaneelgenerator en diverse accessoires.
Met de LEGO Life app kunnen kinderen 3D bouwinstructies volgen en meer leren over de wetenschap van ruimteverkenning.
Deze set is geschikt voor kinderen en volwassenen en kan samen met anderen worden gebouwd voor een educatieve en leuke ervaring.
Bestel nu en ga op avontuur!

Waar is LEGO Testrit Rover 60225 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
202
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-06-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60225
lego insiders punten icoon
150
punten

Ga op avontuur buiten onze planeet! Met de LEGO® Testrit Rover-set, geïnspireerd op NASA, kunnen jonge ruimte-ontdekkers hun eigen ruimtemissies bouwen en inspireren. Met deze spectaculaire rover-set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen ruimtemissie bedenken en bouwen, terwijl ze leren over de wetenschap achter het verkennen van de ruimte.

De LEGO® City 60225 Testrit Rover-set is perfect voor kinderen die houden van avontuur, bouwen en astronomie. De set bevat een rover met afneembare cockpit en gelede grijparm, die nieuw is vanaf juni 2019, en een afneembare zonnepaneelgenerator. Verder bevat deze set 2 geodes, een laptop, een videocamera, een afstandsbediening, een gesteenteboor en een helm met vizier. Het ruimtetuig heeft grote terreinwagenbanden zodat het in ieder terrein kan rijden. Bij deze set zijn ook 2 LEGO® City minifiguren inbegrepen: een astronaut en een grondtechnicus.

Maak je speelervaring nog cooler met de LEGO Life app! Met Instructions PLUS, beschikbaar op de LEGO Life app voor smartphones en tablets, kunnen kinderen de gebruiksvriendelijke en intuïtieve bouwinstructies gebruiken om hun creatie in 3D te bekijken terwijl ze bouwen. Het vergroot het gevoel van onafhankelijkheid en zelfvertrouwen, zodat kinderen hun persoonlijke bouwerk kunnen maken. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces, omdat ze kunnen inzoomen, draaien en hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus.

Om deze set nog interessanter te maken, biedt LEGO® ook een serie science-gebaseerde vragen aan, met antwoorden en uitleg, zodat kinderen meer te weten kunnen komen over de wetenschap achter het verkennen van de ruimte en over de instrumenten die gebruikt worden om dit te doen.

Deze LEGO® City 60225 Testrit Rover set is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar ook voor volwassenen die houden van bouwen en ruimte-exploratie! Het kan ook worden gebruikt om samen te bouwen met vrienden en familieleden voor een leuke, educatieve en gedenkwaardige ervaring.

Haal de ruimtevaart naar huis met de LEGO® City 60225 Testrit Rover set en inspireer komende generaties van astronauten. Bestel nu en ga mee op avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60091

Diepzee Starter Set

foto van lego set60149

4x4 met catamaran

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.