Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mars onderzoeksshuttle 60226

Maak kennis met de LEGO City 60226 Mars Onderzoeksshuttle speelset! Verken het rode planeetoppervlak van Mars met de onderzoeksshuttle en rover, inclusief accessoire-elementen.
Leer bouwen als een astronaut met de LEGO Life app en vergroot je onafhankelijkheid en zelfvertrouwen.
Bestel nu en ontdek het universum met LEGO!

Waar is LEGO Mars onderzoeksshuttle 60226 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
273
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-06-2019
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60226
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij altijd al gefascineerd geweest door de ruimte en de mysteries van het universum? Dan is de LEGO® City 60226 Mars Onderzoeksshuttle speelset dé set voor jou! Word een echte astronaut en ontdek samen met je minifiguren van astronauten het rode planeetoppervlak van Mars met de coolste ruimteshuttle ooit.

Deze LEGO® City speelset is geïnspireerd op de echte NASA en bestaat uit een onderzoeksshuttle en rover. De onderzoeksshuttle heeft een cockpit die open kan en een vrachtruimte met twee grote deuren die open kunnen. De rover is uitgerust met een gelede grijparm, een laser en kantelbare zonnepanelen. Ook bevat deze set een opslagdrone met een vak dat open kan en een helidrone met een draaiende rotor en een scanner, zodat je het geheime symbool op Mars kunt ontdekken. Bouw deze set en beleef urenlang speelplezier!

Met deze set leer je niet alleen over de ruimte, maar ontwikkel je ook jouw bouwvaardigheden. Leer bouwen als een echte astronaut met de LEGO® Life app, waarin je toegang krijgt tot Instructions PLUS. Met deze intuïtieve bouwinstructies kun je tijdens het bouwen op jouw creatie inzoomen en deze draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Instructions PLUS is zeer geschikt voor zowel jongere als oudere bouwers en vergroot jouw gevoel van onafhankelijkheid en zelfvertrouwen.

Deze spannende speelgoedset is inclusief twee LEGO® City minifiguren van astronauten en leuke accessoire-elementen, zoals een helm met een blauw vizier, een pak voor ruimtewandelingen met een goudkleurig vizier, een scanner en twee geodes met blauwe kristallen die nieuw zijn vanaf juni 2019. Dit leuke constructiespeelgoed is niet alleen educatief, maar ook een geweldig cadeautje voor kinderen.

De onderzoeksshuttle is ongeveer 9 cm hoog, 23 cm lang en 21 cm breed. De Marsrover is ongeveer 5 cm hoog, 7 cm lang en 6 cm breed. De helidrone is ongeveer 4 cm lang en 3 cm breed. De opslagdrone is ongeveer 3 cm hoog en 3 cm lang en het Marslandschap is ongeveer 3 cm breed.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek het universum en ga op avontuur met de LEGO® City 60226 Mars onderzoeksshuttle set. Je bent geboren om het universum te verkennen en met LEGO® ben jij klaar voor deze uitdaging! Bestel jouw set nu en reis naar het rode planetenoppervlak van Mars!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60243

Politiehelikopter achtervolging

foto van lego set60046

Helikopter Patrouille

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.