Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ruimtestation op de maan 60227

De LEGO set 60227 Ruimtestation op de maan is gebaseerd op de NASA en biedt de mogelijkheid om je eigen modulaire ruimtestation te bouwen en aan te passen.
De set bevat 3 afneembare compartimenten, een afneembare satelliet, een shuttle en 4 minifiguren.
Met de LEGO Life app kunnen instructies worden gevolgd en de creatie in 3D worden bekeken.
Bouw je eigen ruimtestation en beleef urenlang speelplezier met het verkennen van de ruimte.
Geschikt voor kinderen en volwassenen die geïnteresseerd zijn in ruimteverkenning.
Download de LEGO Life app voor een nog intuïtievere bouwervaring.

Waar is LEGO Ruimtestation op de maan 60227 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
412
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-06-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
60227
lego insiders punten icoon
412
punten

Word een echte astronaut en verken het universum met de LEGO® City 60227 Ruimtestation op de maan speelgoedset! Deze unieke set, geïnspireerd op de NASA, geeft je de kans om je eigen modulaire ruimtestation te bouwen en te personaliseren zoals jij dat wilt. Met 3 afneembare en uitwisselbare compartimenten, kan je eenvoudige verschillende kamers bouwen, zoals een keuken- en slaapruimte, een woonruimte en een lab met verlichtingssteen en onderzoeksinstrumenten.

Deze set bevat ook een afneembare satelliet met uitklapbare zonnepanelen, een shuttle met openende cockpit en opslagruimte en 4 minifiguren - 2 astronauten en 2 teamleden - plus een robotfiguur! En met de LEGO® Life app op je smartphone of tablet kan je instructies volgen, de bouwervaring vergroten en je creatie zelfs in 3D bekijken. Laat je verbeelding de vrije loop en ga op een astronautenavontuur dat je nooit zal vergeten.

Of je nu een jonge ruimteavonturier bent of een volwassene die nog steeds droomt van het ontdekken van het universum, deze LEGO® City 60227 Ruimtestation op de maan is perfect voor jou. Bouw je eigen ruimtestation en beleef urenlang speelplezier met het aanpassen van de kamers, het lanceren van de satelliet en het verkennen van de ruimte met de shuttle. Voel je de spanning terwijl je je eigen ruimtemissies bedenkt en uitvoert.

En met de LEGO® Life app, kan je nu nog meer plezier beleven aan het bouwen van je eigen ruimtestation. Met Instructions PLUS, kunnen zelfs jongere bouwers gemakkelijk de instructies en bouwprocessen volgen en hun creaties bekijken in een heldere doorschijnende modus. De app is beschikbaar op je smartphone of tablet en biedt een nog meer intuïtieve bouwervaring.

Dus waar wacht je nog op? Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen modulaire ruimtestation met de LEGO® City 60227 Ruimtestation op de maan set! Geschikt als cadeau voor kinderen, volwassenen en iedereen die droomt van de ruimte en de sterrenhemel. Download de LEGO® Life app vandaag nog en bouw mee aan de toekomst van de ruimteverkenning!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60076

Sloopterrein

foto van lego set60250

Postvliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.