Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ruimteraket en vluchtleiding 60228

Maak nu kennis met de LEGO City 60228 Ruimteraket en vluchtleiding speelset geïnspireerd op NASA.
Beleef een raketlancering vanuit huis met een modulaire meertrapsraket, onderzoeksgebied, vluchtleidingstoren en interactieve speelmogelijkheden via de City Explorers app.
Inclusief zes minifiguren en accessoires.
Verbeter je bouwvaardigheden en ontdek nieuwe werelden als een echte astronaut!

Waar is LEGO Ruimteraket en vluchtleiding 60228 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
837
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-06-2019
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
60228
lego insiders punten icoon
750
punten

Maak kennis met de nieuwste LEGO set die jong en oud zal betoveren: de prachtige LEGO City 60228 Ruimteraket en vluchtleiding speelset! Deze geweldige set is geïnspireerd op de NASA en biedt alle nodige elementen om de grootste raketlanceringen vanuit je eigen huis te beleven.

Met deze speelset ben je klaar om op expeditie te gaan in de ruimte! Deze set bestaat uit een robuuste, modulaire meertrapsraket met een cockpit, een booster en een payload-opslag, samen met een monorail die stopt bij de raket. Daarnaast is er een onderzoeksgebied met trainingsfaciliteit en een toren voor de vluchtleiding, zodat jij de touwtjes in handen hebt tijdens de lancering.

Maar dat is niet alles, want deze innovatieve speelgoedset bevat ook een lanceerplatform met armen aan de toren die open kunnen, een rover met een gelede grijparm en een lanceerplatformtoren met afneembaar raamgedeelte, een uitklapfunctie en een aftelfunctie. En er is meer! Kinderen kunnen ook een mobiel apparaat gebruiken als scherm om interactieve speelmogelijkheden te ontdekken met de City Explorers app.

En dat is nog niet alles, want deze set bevat ook zes LEGO City minifiguren, waaronder twee astronauten, twee wetenschappers, een vluchtleider en een grondtechnicus, plus een robotfiguur. De set bevat verder een ruimtetelescoop met uitklapbare zonnepanelen en vergrootglas en een monorailsysteem met meerdere haltes en twee karretjes, wat deze set tot een compleet avontuur maakt.

Maak nu kennis met deze fantastische speelgoedset en beleef de grootste raketlanceringen vanuit je eigen huis! Laat de karretjes op de monorail stoppen en help de passagiers met in- en uitstappen. Richt de scanner van de robot op het onderzoeksgebied en ontdek het geheime symbool. Plaats een mobiel apparaat in de toren van de vluchtleiding en geniet van de interactieve speelmogelijkheden die verbinding met de LEGO® City Explorers app biedt.

Met deze LEGO set kunnen kinderen niet alleen hun verbeelding de vrije loop laten, maar ook hun bouwvaardigheden verbeteren. Met de LEGO® Life app kunnen kinderen toegang krijgen tot intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS en kunnen zelfs jongere bouwers gemakkelijk inzoomen en draaien om hun creaties tijdens het bouwproces te visualiseren.

Dus waar wacht je nog op? Laat de raket in de ruimte lanceren met een druk op de knop en ga op avontuur met deze ongelooflijke LEGO City 60228 Ruimteraket en vluchtleiding set! Download nu de LEGO Life app via de iOS of Android app store en vraag je ouder(s) om toestemming voordat je online gaat. Ontdek nieuwe werelden en verken het heelal als een echte astronaut met deze geweldige LEGO set!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 89.00 (25-05-2023) € 89.00 (25-05-2023) € 89.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60121

Vulkaan onderzoekstruck

foto van lego set60359

Uitdaging: dunken met stuntbaan

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.