Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Reddingswagen van brandweercommandant 60231

De LEGO City 60231 Reddingswagen van brandweercommandant is een stoere brandweerwagen met een afneembare ladder, een open dak en een scherm in de cabine.
Het bevat ook een elektriciteitshuisje, een waterkanon en accessoires zoals een brandweerbijl en een megafoon.
Met behulp van de LEGO Life app kunnen jonge bouwers genieten van een interactieve bouwervaring.
Kinderen kunnen spannende scènes uit de LEGO City animatieserie naspelen.
De set is geschikt voor LEGO liefhebbers en jonge brandweerlieden.

Waar is LEGO Reddingswagen van brandweercommandant 60231 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
200
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60231
lego insiders punten icoon
195
punten

Maak je klaar om branden te blussen en mensen te redden met de stoere LEGO City 60231 Reddingswagen van brandweercommandant! Deze geweldige brandweerwagen ziet er niet alleen super cool uit, maar is ook te zien in de gloednieuwe tv-serie van 2019. Met de 2 minifiguren Freya McCloud en een brandweerman continu op de uitkijk, is geen brand te groot voor jouw reddingswagen.

De Reddingswagen van brandweercommandant is gebouwd met behulp van LEGO stenen en beschikt over een afneembare ladder, een dak dat open kan en een scherm in de cabine. Bovendien bevat de set een elektriciteitshuisje met bouwbaar vlamelement en deuren die open kunnen, een waterkanon met watertank en 2 minifiguren. Door de bijgevoegde bouwinstructies in de LEGO Life app voor smartphones en tablets te gebruiken, krijgen LEGO bouwers een geweldige bouwervaring. De intuïtieve bouwinstructies laten jonge bouwers tijdens het bouwen inzoomen op hun creatie en deze draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Zo voelen ze zich onafhankelijk en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

De Reddingswagen van brandweercommandant wordt geleverd met toffe accessoires zoals een brandweerbijl, een walkietalkie, een megafoon, een brandblusser, een mok met marshmallowlogo, 2 wit-blauwe verkeerskegels en 4 waterelementen, plus een bouwbaar vlamelement. Activeer de hendel op het waterkanon om waterelementen af te vuren op het elektriciteitshuisje wanneer deze in brand staat. Als dat geen actie is!

De LEGO Life app is beschikbaar voor iOS of Android. Download de app en krijg toegang tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructions PLUS. Hiermee worden jonge bouwers ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen, te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren. Vraag wel eerst even toestemming aan je ouder(s) voordat je online gaat.

Kinderen kunnen spannende scènes uit de LEGO City animatieserie naspelen met deze brandweerwagen. De Reddingswagen van brandweercommandant is ca. 6 cm hoog, 16 cm lang en 7 cm breed. Het elektriciteitshuisje met bouwplaat is ca. 3 x 3 cm. Deze set is een geweldig cadeau voor LEGO liefhebbers en jonge brandweerlieden in de dop. Maak je samenwerkingen sterker en versterk je veiligheid met een coole LEGO City 60231 Reddingswagen van brandweercommandant!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60046

Helikopter Patrouille

foto van lego set60398

Gezinswoning en elektrische auto

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.