Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Garage 60232

De LEGO City Garage set 60232 is geïnspireerd op de nieuwe LEGO City tv-serie en is speciaal ontworpen voor kleuters en jonge kinderen.
De set bestaat uit een autowasstraat, een sportwagen, een sleepwagen, een benzinewagen, een garage en een benzinepomp.
Kinderen kunnen de auto op de autolift plaatsen, de auto repareren en tanken bij de benzinepomp.
Deze set bevat ook 4 LEGO City minifiguren en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Haal de LEGO City Garage nu in huis en beleef de gaafste avonturen!

Waar is LEGO Garage 60232 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
234
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-06-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60232
lego insiders punten icoon
337
punten

Welkom bij de LEGO City Garage! Hier kunnen jonge automonteurs op een speelse manier kennismaken met de wereld van auto's en techniek. Deze LEGO 4+ set is geïnspireerd op de gloednieuwe LEGO City tv-serie die in 2019 verschijnt en is speciaal ontworpen zodat kleuters en jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen.

De set bestaat uit een autowasstraat, een sportwagen, een sleepwagen, een benzinewagen, een garage, en een benzinepomp met speciale startsteen-onderstellen en -bouwplaten waarmee zelfs beginnende bouwers de trots kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen van gebouwen en voertuigen. Daarnaast krijg je bij deze bouwset voor kinderen zelfs 4 LEGO City minifiguren: Harl Hubbs, een monteur, een medewerker van het bezinestation en een bestuurder van de sportwagen.

Met de bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpen wij jouw jonge maker het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleren we de verbeelding en het zelfvertrouwen voor de perfecte start van het bouwen met LEGO stenen in een vertrouwde LEGO City omgeving. Jouw kind kan de leukste scènes uit de LEGO City animatieserie naspelen met dit bouwspeelgoed. Rijd de auto op de autolift, lap hem weer helemaal op, laat hem een ritje door de autowasstraat maken, tank hem vol en rijd er weer vandoor.

Maar dat is nog niet alles. Want met de LEGO Life app kunnen kinderen ook toegang krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren. Download de LEGO Life app via de iOS of Android app store. Vraag je ouder(s) om toestemming voordat je online gaat.

LEGO 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat kleine kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen. Hun zelfvertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een perfecte start vormen voor het bouwen met LEGO stenen. Bouw je eigen stad en speel de gaafste avonturen na met LEGO City. Het kan allemaal met LEGO bouwspeelgoed!

Dus waar wacht je op? Maak kennis met de LEGO City Garage en laat jouw kind de gaafste stunts uithalen met de sportwagen, reparaties uitvoeren met de sleepwagen en tanken bij de benzinepomp. Of verzin je eigen scenario's en beleef de leukste avonturen met LEGO City. Deze set is het ideale verjaardagscadeau voor kleuters en jonge kinderen die van auto's houden en van techniek willen leren!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60253

IJswagen

foto van lego set60139

Mobiele commandocentrale

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.