Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® City adventkalender 60235

De LEGO City adventkalender 60235 is de perfecte manier om in de kerststemming te komen.
Elke dag wordt er een nieuw bouwbare cadeau onthuld, waaronder een sneeuwscooter, een curlingset en meer.
Met zeven minifiguren en diverse accessoires, creëer je jouw eigen kerstverhaal.
Mis deze kans niet en bestel de LEGO City adventkalender nu voor een magische holiday season.

Waar is LEGO LEGO® City adventkalender 60235 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
234
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-09-2019
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
60235
lego insiders punten icoon
187
punten

De beste manier om de feestdagen te vieren is met de LEGO® City adventkalender 60235! Deze adventkalender is perfect voor kinderen en volwassenen die alvast in de kerststemming willen komen. De set bevat 24 dagen lang elke dag een nieuw, uniek bouwbare cadeau. Zo kom je stap voor stap dichter bij Kerst en creëer je samen met familie en vrienden een magische sfeer.

De adventkalender bevat verschillende items die je kunt bouwen, waaronder een sneeuwscooter, een sneeuwfort, een curlingset, een open haard, een schommelstoel en een telescoop. Daarnaast krijg je er ook maar liefst zeven LEGO® minifiguren bij, waaronder de Kerstman zelf, en een figuur van een schattige sledehond. Zo bouw je jouw eigen fantastische LEGO® City kerstverhaal met leuke personages die je zelf verzint.

Verder bevat de set ook andere accessoires, zoals een bijl, sneeuwballen, cadeauzakjes, een boek dat open kan, een taart, een pan, een kalkoen, een koekje, warme chocolademelk, een slablaadje, een bezem, een kaars, een beker melk en een mok. Met deze adventkalender creëer je gegarandeerd een feestelijke sfeer in huis en het geeft je het gevoel alsof het al bijna Kerst is!

Maak elke dag een nieuw 'deurtje' open om het cadeautje van die dag te ontdekken en bouw aan jouw eigen kerstverhaal. Verzamel alle minifiguren en voeg ze toe aan je LEGO® City sets. Zo speel je nog langer met jouw LEGO® City sets en heb je er nog meer plezier van!

Dus zet de cadeautjes opzij en geef jezelf of iemand anders een LEGO® City adventkalender cadeau! Zo vier je Kerst op een creatieve en leuke manier, en bouw je elke dag samen aan een uniek verhaal. Mis deze kans niet om jouw eigen LEGO® City kerstverhaal te creëren. Bestel de LEGO® City adventkalender nu en maak er een magische holiday season van!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60135

ATV-arrestatie

foto van lego set60273

Elite Politie achtervolging boorder

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.