Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politiepatrouille auto 60239

De LEGO set 60239 is een politiepatrouille auto met een afneembaar dak, ruimte voor een minifiguur en herkenbare opdruk.
De set bevat ook 2 pylonnen als accessoire-elementen.
Deze set is ideaal voor rollenspellen en het bouwen van een realistische LEGO City.
Voeg deze eye-catcher toe aan je LEGO City-collectie en help de veiligheid van de stad te waarborgen.
Bestel nu!

Waar is LEGO Politiepatrouille auto 60239 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
92
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60239
lego insiders punten icoon
75
punten

Wanneer het verkeer vastloopt in de straten van LEGO® City, zorgt de Politiepatrouille auto ervoor dat alles weer soepel verloopt. Deze coole auto heeft een afneembaar dak, een cabine met plaats voor een minifiguur en een herkenbare opdruk. Met de bijgevoegde pylonnen kan de politieagent snel en effectief zorgen dat het verkeer weer door kan rijden.

In deze set vind je een LEGO® minifiguur van een politieagent die de auto bestuurt. Maar dat is niet alles. De set bestaat uit een complete politieauto met afneembaar dak, ruimte binnenin voor een minifiguur en herkenbare opdruk. En om ervoor te zorgen dat het verkeer niet meer vastloopt voegen we 2 pylonnen als accessoire-elementen toe.

De patrouilleauto is ongeveer 4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed. Dit maakt het de perfecte maat om door de straten van LEGO® City te rijden en de veiligheid van de stad te waarborgen.

Voor de jongere kinderen is deze set een uitstekende manier om het rollenspel van politie en boeven in LEGO® City te spelen. Ze kunnen de politieagent helpen om het verkeer te regelen, boeven achterna te jagen en de stad veilig te houden.

Voor de volwassen LEGO® fans is dit een mooie toevoeging aan hun LEGO® City-collectie. Het ziet er niet alleen uit als de echte politieauto's die we op straat zien rijden, maar zal ook helpen bij het bouwen van een realistische LEGO® City.

Dus waarom zou je wachten? Voeg deze coole LEGO® City 60239 Politiepatrouille auto toe aan je collectie en help om de veiligheid van de stad te waarborgen. En vergeet niet, als het verkeer vastloopt, is er altijd een politieagent om het weer soepel te laten verlopen! Bestel nu en voeg een echte eye-catcher aan je LEGO® City collectie toe.

Keywords: LEGO® City 60239, politiepatrouille auto, LEGO® minifiguur, politieagent, afneembaar dak, herkenbare opdruk, pylonnen, accessoire-elementen, rollenspel, veiligheid, bouwen, realistisch, eye-catcher, LEGO® City-collectie.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 9.95 (25-05-2023) € 9.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60099

Adventkalender

foto van lego set60179

Ambulancehelikopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.