Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kajak avontuur 60240

Ga op avontuur in de buitenlucht met de LEGO City 60240 Kajak avontuur set! Bouw een off-road truck met kajak en ontdek de spannende wereld van het kajakken.
Beleef kajakavonturen, race met vrienden en maak mooie foto's van de natuur.
De set bevat een kajakvaarder en een kikker figuur.
Perfect cadeau voor avonturiers!

Waar is LEGO Kajak avontuur 60240 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
84
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60240
lego insiders punten icoon
75
punten

Ga op avontuur in de buitenlucht met de geweldige LEGO® City 60240 Kajak avontuur set! Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de spannende wereld van het kajakken met deze fantastische set. Met deze set bouw je een robuuste off-road truck met een grote voorbumper, een open laadbak en een cabine met plaats voor een minifiguur. De truck heeft zelfs een dak dat open kan zodat je de inbegrepen kajak met peddel erin kan leggen.

De set bevat een minifiguur van een kajakvaarder en een schattige kikker figuur. Gebruik de accessoire-elementen, zoals het reddingsvest, de peddel en de camera om de ultieme kajakavonturen te beleven! Rijd in je off-road truck naar je favoriete kajak locatie en peddel over de rivier terwijl je de mooiste natuur ontdekt. Vaar voorzichtig langs de kikkers in het water en maak de mooiste foto's van de omgeving met de camera.

Met deze LEGO® City set kunnen kinderen en volwassenen speelplezier beleven en hun eigen avonturen bedenken. Gebruik je creativiteit en verbeeldingskracht om de perfecte kajak avonturen te beleven. Laat je kajakvaardigheden zien en race met je vrienden over het water. Wie zal er als eerste bij de finishlijn aankomen? En wie kan er de beste trucjes op het water uitvoeren?

De off-road truck is ca. 5 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed en de kajak is ca. 11 cm lang. Deze set zal zeker een glimlach op je gezicht toveren en je verbeelding stimuleren. Verzamel alle LEGO® City sets en bouw je eigen stad met de meest fantastische voertuigen, gebouwen en personages.

Bestel nu de LEGO® City 60240 Kajak avontuur set en ga op avontuur in de buitenlucht! Perfect als cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Bij aankoop van deze set krijg je ook nog een minifiguur van een kajakvaarder en een schattige kikker figuur. Wacht niet langer en begin met het ontdekken van de geweldige kajak avonturen met LEGO® City!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60254

Raceboottransport

foto van lego set60110

Brandweerkazerne

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.