Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politie hondenpatrouille 60241

Met LEGO City Police Dogs Patrol set (60241) kunnen kinderen vanaf 4 jaar hun eigen politieauto bouwen en spannende avonturen beleven.
De set bevat een politieagent, een politiehond, een boef en een juwelierswinkel met edelstenen.
Deze 4+ set heeft een eenvoudige handleiding en kinderen kunnen gebruik maken van de gratis LEGO Life app voor interactieve instructies.
De set bevordert vrij, fantasierijk rollenspel en kan gecombineerd worden met andere LEGO sets.

Waar is LEGO Politie hondenpatrouille 60241 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 13.0201-08-2022

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
67
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60241
lego insiders punten icoon
75
punten

Beleef spannende avonturen met de LEGO City Politie hondenpatrouille set (60241) en speel dat je een echte held bent! Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de boef achtervolgt die bij de juwelierswinkel heeft ingebroken en zijn koevoet gebruikt om waardevolle edelstenen te stelen.

Met deze coole speelgoedset kunnen kinderen vanaf 4 jaar zelf een politieauto bouwen, compleet met een politieagent en zijn trouwe politiehond. De politieagent en zijn hond zijn klaar om de boef te vangen en het gestolen goed terug te geven aan de eigenaar. De set bevat ook een juwelierswinkel met edelstenen, zodat kinderen hun fantasie kunnen gebruiken om hun eigen verhaal te bedenken en te spelen.

De LEGO City Police Dogs Patrol set is de ideale kennismaking met de spannende wereld van LEGO® City en stimuleert vrij, fantasierijk rollenspel gebaseerd op scenario's uit het echte leven. LEGO City politiesets bevatten gebouwen boordevol functies, coole voertuigen en leuke personages die fantasierijk rollenspel stimuleren. Ze laten kinderen hun eigen avonturen en realistische situaties creëren.

Deze 4+ set bevat een eenvoudige gedrukte handleiding en een speciale startsteen, zodat jonge kinderen trots zelf hun LEGO model kunnen bouwen. Met de gratis LEGO Life app beschikken kinderen over Instructions PLUS, een interactieve bouwhandleiding met zoom- en draaifunctie die bouwen met LEGO® stenen kinderspel maakt. Met deze app kunnen kinderen hun bouwvaardigheden verbeteren en hun zelfvertrouwen vergroten terwijl ze leren bouwen en spelen met LEGO stenen.

De LEGO City Police Dogs Patrol set heeft geen batterijen nodig, dus het spelen kan meteen beginnen! De set is gemakkelijk op elkaar te zetten en uit elkaar te halen en voldoet aan de hoogste normen in de industrie. Bij de LEGO Groep worden de LEGO® City stenen en onderdelen getest op veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit om er zeker van te zijn dat elke set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kinderen kunnen de personages en modellen in deze LEGO City Politie hondenpatrouille (60241) combineren met andere LEGO speelsets om zo hun eigen unieke creaties te maken om mee te spelen of neer te zetten. De politieauto is ca. 5 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed en biedt ruimte aan de politieagent en zijn hond. De juwelierswinkel is ca. 6 cm hoog, 4 cm breed en 3 cm diep.

Als je op zoek bent naar cool speelgoed voor kinderen, dan is de LEGO City Police Dogs Patrol set een Topper! Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten terwijl ze onvergetelijke avonturen beleven met het politieagent- en hondteam. Bestel deze set vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 13.02 (03-08-2022) € 11.50

Ook aanbevolen:

foto van lego set60325

Cementwagen

foto van lego set60209

Luchtpolitie diamantroof

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.