Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politiearrest op de snelweg 60242

Het LEGO City Politiearrest op de snelweg (60242) bouwspeelgoed is perfect voor spannende achtervolgingsavonturen.
Met 2 coole auto's en minifiguren van Duke DeTain en boef Vito, biedt deze set alles voor een ultieme politiejacht.
De eenvoudige bouwhandleiding en de interactieve LEGO Life app maken van beginnende bouwers echte meesterbouwers.
Stimuleer de fantasie van kinderen met de LEGO City politiesets, waarin ze hun eigen creaties kunnen maken.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Waar is LEGO Politiearrest op de snelweg 60242 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 12.9801-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 15.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
185
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60242
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij op zoek naar een spannend bouwspeelgoed waarmee je de meest geweldige achtervolgingsavonturen kunt beleven? Dan is het LEGO City Politiearrest op de snelweg (60242) bouwspeelgoed precies wat jij nodig hebt! Deze set bevat 2 coole auto's, inclusief minifiguren van LEGO® City held Duke DeTain en de beruchte boef Vito. Met deze set heb je alles in huis voor de ultieme politiejacht!

Ontdek de mogelijkheden van deze geweldige bouwset voor kinderen. De eenvoudige bouwhandleiding is gemakkelijk te volgen, en met de gratis LEGO Life app voor smartphones en tablets heeft deze set ook Instructions PLUS. Deze interactieve bouwhandleiding heeft geweldige zoom- en draaifuncties waarmee beginnende LEGO bouwers al snel meesterbouwers worden! Door zelf spannende verhalen te bedenken met de personages en modellen uit deze set, wordt de fantasie van kinderen gestimuleerd en leren ze spelenderwijs.

Maak kennis met LEGO City, het universum waarin deze politiespeelsets tot leven komen. De sets bieden een spannende bouw- en speelervaring, en kinderen kunnen zelf leuke verhalen verzinnen met de modellen en personages die het echte leven op een fantasierijke manier weerspiegelen.

Geef kinderen de opwinding van auto achtervolgingen van LEGO® City cadeau met deze coole Politiearrest op de snelweg (60242) politieset, ontworpen om open, fantasierijk rollenspel te stimuleren op basis van realistische scenario's. Met minifiguren van LEGO® City held luitenant Duke DeTain en boef Vito, een coole speelgoedpolitieauto, een sportieve vluchtwagen, plus een gestolen kluis en een krat vis is alles aanwezig voor plezier en een spannende achtervolging!

Kinderen kunnen de personages en auto's in deze set combineren met andere originele LEGO® speelsets om zo hun eigen creaties te vormen om mee te spelen of neer te zetten. Dit bouwspeelgoed boordevol actie is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor jongens en meisjes van 5 jaar en ouder die houden van fantasierijk spel. Er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden voor nodig.

Duke's politieauto is ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed en Vito's cabriolet is ca. 3 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed. Geen batterijen nodig! Dit coole speelgoed wordt gevoed door de verbeelding van kinderen – dus het spelen kan meteen beginnen!

Deze politieset bevat een gedrukte bouwhandleiding en heeft ook Instructions PLUS, een interactieve bouwhandleiding om beginnende bouwers te helpen meesterbouwers te worden! Beschikbaar in de gratis LEGO® Life app voor smartphone of tablet. LEGO® City politiesets bevatten gebouwen boordevol functies, coole voertuigen en leuke personages die fantasierijk rollenspel stimuleren als kinderen hun eigen avonturen creëren die lijken op het echte leven in de stad.

Alle LEGO® City speelsets voldoen aan de hoogste normen in de industrie, waardoor dit leuke speelgoed steeds weer gemakkelijk op elkaar gezet en weer losgemaakt kan worden. Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bekrassen en rekken we de LEGO® City bouwstenen om er zeker van te zijn dat elke set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, als je houdt van avontuur en spanning, is het LEGO City Politiearrest op de snelweg (60242) bouwspeelgoed een must-have! Bestel deze set nu en beleef de meest geweldige achtervolgingsavonturen in LEGO City.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.98 (01-08-2022) € 20.95 (30-07-2022) € 15.97

Ook aanbevolen:

foto van lego set60009

Helikopter boevenjacht

foto van lego set60250

Postvliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.