Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politiehelikopter achtervolging 60243

LEGO Set 60243, de Politiehelikopter achtervolging, is een spannende en realistische bouwset voor kinderen die van rollenspel houden.
De set bevat een politiehelikopter met een werkende magneetketting, perfect voor beginnende LEGO bouwers.
Kinderen kunnen zich aansluiten bij heldhaftige LEGO City agenten en spannende achtervolgingen en avonturen beleven.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en zonder batterijen.
Met de interactieve bouwhandleiding wordt het bouwen nog leuker.
Kortom, een geweldige set voor jonge bouwers vol actie en avontuur!

Waar is LEGO Politiehelikopter achtervolging 60243 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 21.9919-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 21.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 22.4919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
212
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60243
lego insiders punten icoon
225
punten

LEGO City Politiehelikopter achtervolging (60243) is een coole set die geweldig is voor kinderen die van rollenspel houden. De set is perfect voor jonge wetshandhavers en bevat een politiehelikopter met een werkende magneetketting. Deze set biedt een gemakkelijk te volgen bouwinstructies die al snel van beginnende LEGO bouwers meesterbouwers maakt!

Realistische rollenspelavonturen in LEGO City

LEGO City politiesets bieden een spannende bouw- en speelervaring met modellen en personages die het echte stadsleven op een leuke en fantasierijke manier weerspiegelen. Kinderen kunnen zich aansluiten bij LEGO City held Sam Grizzled en hem helpen de stad te beschermen tegen meesterdief Snake Rattler. En met een vluchtwagen, motor en politieterreinwagen is alles aanwezig voor avonturen boordevol actie!

Het is cool speelgoed voor kinderen die genieten van leuke autoachtervolgingsactie. De set bevat een helikopter met een krachtige magneet voor het optillen van de magnetische vluchtauto van de boeven!

Speelgoed voor kinderen van 5 jaar en ouder

Deze set is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor LEGO City fans en kinderen die houden van rollenspellen vol actie. Je hebt geen ingewikkelde bouwvaardigheden nodig. Gebouwd is de helikopter van Sam Grizzled ca. 11 cm hoog, 30 cm lang en 26 cm breed en de vluchtwagen van Snake Rattler is ca. 5 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed.

Er zijn geen batterijen nodig om deze set te laten werken! Het wordt aangedreven door de fantasie van kinderen. Open de zakjes met stenen en het spel kan meteen beginnen!

Interactieve bouwhandleiding

Je vindt de bouwinstructies voor dit LEGO City bouwspeelgoed in de doos. Maar je kunt ook online gaan en Instructions PLUS downloaden, onderdeel van de LEGO Life app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwhandleiding met geweldige zoom- en draaifuncties maakt bouwen nog gemakkelijker en leuker!

Ontdek het plezier en de opwinding van LEGO City politiesets met gebouwen, voertuigen en personages die creatief spel met een open einde stimuleren en help jonge kinderen fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Hoogste industrienormen

LEGO® bouwstenen zijn ontwikkeld volgens de hoogste industrienormen, waardoor de LEGO City bouwstenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO® City onderdelen om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, met LEGO City Politiehelikopter achtervolging (60243) kan elke kinderfantasie uitkomen. Dit is een geweldige set voor jonge bouwers die houden van actie en avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 20.99 (15-07-2022) € 34.99 (22-05-2023) € 25.21

Ook aanbevolen:

foto van lego set60346

Schuur en boerderijdieren

foto van lego set60323

Stuntvliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.