Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Helikoptertransport 60244

Lego set 60244 is een politieset met een spannende achtervolgingsscène.
Het bevat een gepantserde politietruck, een motor en een quad, evenals vijf minifiguren.
Laat je fantasie de vrije loop en beleef avonturen met deze stoere Lego set.
Perfect voor kinderen die van actie houden!

Waar is LEGO Helikoptertransport 60244 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 33.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 44.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 53.601-08-2022

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
317
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60244
lego insiders punten icoon
260
punten

Vliegende politiehelikopter actiespeelgoed voor LEGO® helden!

Een fantastische bouwset voor kinderen die dol zijn op actiespeelgoed, deze LEGO® City Politie Helikopter Transport (60244) set bevat een helikopter met een ripcord die echt kan vliegen. Jonge misdaadbestrijders zullen veel plezier beleven aan het helpen van politieagent Rooky Partnur in haar poging om de beruchte boef Frankie Lupelli weer achter de tralies te krijgen. Deze spannende set bevat ook een transportvrachtwagen voor de politiehelikopter en een motorfiets, een mobiele politiecel en een quad voor de boeven.

Gaaf politiespeelgoed voor kinderen
Dit leuke politie speelgoed wordt geleverd met een eenvoudige bouwgids en Instructions PLUS - een interactieve bouwgids met zoom- en draaigereedschappen waarmee jonge LEGO-bouwers meesterbouwers kunnen worden. Instructions Plus is inbegrepen in de gratis LEGO Life-app voor smartphones en tablets.

De meeslepende wereld van LEGO City-politie
LEGO City-politiesets bieden een plezierige bouw- en speelervaring. De realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en leuke personages stimuleren de fantasierijke, open-ended rollenspel voor kinderen van alle leeftijden.

Breng de opwinding van LEGO® City naar jonge actiefans met deze politie set met meerdere voertuigen, waaronder een helikopter met ripcord, een transportvrachtwagen en meer. Het plezier begint zodra kinderen de doos openen.
Dit politie speelgoed bevat een transportvrachtwagen, ripcord helikopter, motorfiets en quad. Voeg de meegeleverde LEGO® TV-personages Rooky Partnur en Frankie Lupelli toe, politieagent en boef minifiguren voor actievol spel.
Kinderen kunnen de nieuwe ripcord politiehelikopter, die nieuw is sinds januari 2020, de lucht in lanceren. De transportvrachtwagen heeft een gedetailleerde cabine voor de chauffeur, een mobiele gevangeniscel, een computer en wegversperringen - een genot voor LEGO® City-politiefans.
Deze actievolle LEGO® City Politie Helikopter Transport (60244) bouwset is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Het is ook briljant voor kinderen die dol zijn op speelgoedvrachtwagens, helikopters, motorfietsen en actiespeelgoed.
Als het eenmaal is gebouwd, meet de transportvrachtwagen en trailer voor de helikopter meer dan 9 cm hoog, 39 cm lang en 6 cm breed, terwijl de ripcord helikopter meer dan 6 cm hoog, 19 cm lang en 12 cm breed is.
Geen batterijen nodig - deze speelset wordt aangedreven door kleine kinderen met grote verbeeldingskracht, dus het spelen kan meteen beginnen!
Vind instructies voor deze bouwset in de doos. Of ga online om Instructions PLUS te downloaden - beschikbaar als onderdeel van de gratis LEGO® Life app. Zoom, roteer en visualiseer het model om het bouwproces tot leven te brengen.
LEGO® City-politiesets helpen kinderen fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen met rijk uitgeruste gebouwen, realistische voertuigen en leuke personages die open-ended creatief spel inspireren.
LEGO® stenen zijn ontworpen volgens de hoogste industrienormen, zodat LEGO City bouwsets consistent, compatibel zijn en elke keer gemakkelijk kunnen worden verbonden en losgekoppeld.
Bij de LEGO Group testen we LEGO® City speelsets grondig om ervoor te zorgen dat elk van deze unieke speelgoed voldoet aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 33.95 (24-05-2023) € 53.60 (01-08-2022) € 48.48

Ook aanbevolen:

foto van lego set60208

Luchtpolitie parachute-arrestatie

foto van lego set60226

Mars onderzoeksshuttle

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.