Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politiemonstertruck overval 60245

De LEGO City Politiemonstertruck overval (60245) set is perfect voor jonge actiehelden en fans van de LEGO City tv-serie.
Het bevat 4 minifiguren, een monstertruck, een bankgebouw en een politiesurveillancetruck en motor.
Kinderen kunnen realistische scenario's bedenken en worden gestimuleerd in hun creativiteit en fysieke vaardigheden.
Deze set is ideaal voor kinderen vanaf 5 jaar en kan gecombineerd worden met andere LEGO-sets.
Het spelen kan meteen beginnen, zonder batterijen.

Waar is LEGO Politiemonstertruck overval 60245 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 38.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 47.3901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
362
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
60245
lego insiders punten icoon
375
punten

De LEGO City Politiemonstertruck overval (60245) set is het perfecte cadeau voor jonge actiehelden en fans van de LEGO City tv-serie. Met deze set kunnen kinderen Tom Bennett, de politieheld, helpen om Big Betty, de beruchte boef, te vangen. De bouwinstructies zijn gemakkelijk te volgen, waardoor zelfs beginnende LEGO-bouwers kunnen genieten van een meeslepende bouw- en speelervaring.

Deze set bevat 4 minifiguren, een monstertruck met een enorme magneet waarmee de bank wordt geramd, een bankgebouw met een magnetische kluis en een politiesurveillancetruck en motor. Dit alles zorgt voor een speelervaring boordevol actie en plezier.

Ben je op zoek naar speelgoed met coole functies waar kinderen dol op zijn? Dan heeft deze set het allemaal! Met diverse realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en leuke personages kunnen kinderen realistische scenario's creëren die het echte stadsleven op een leuke, fantasierijke manier weerspiegelen.

De LEGO City politiesets zijn populair onder kinderen omdat ze veel vrije speelmogelijkheden bieden. Ze bevatten diverse realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en leuke personages waarmee kinderen realistische scenario's kunnen bedenken. Deze sets stimuleren de creativiteit en verhogen het zelfvertrouwen en de fysieke vaardigheden van kinderen.

De set bestaat uit een boevenmonstertruck met magnetische hefarm, een speelgoedbankgebouw met magnetische kluis, een politiesurveillancebusje en een politiemotor. Tom Bennett en Big Betty zijn de minifiguren die worden meegeleverd. Het politiesurveillancebusje en het bankgebouw hebben gedetailleerde interieurs en kinderen kunnen de kluis uit de bankmuur trekken met de magnetische arm van de monstertruck.

Deze set is ideaal voor kinderen vanaf 5 jaar die houden van actiespeelgoed en fans zijn van de LEGO City televisieserie. Basisbouwvaardigheden zijn voldoende om deze set te kunnen bouwen. Het is het perfecte verjaardags- of decembercadeau voor kinderen die plezier willen hebben met actiespeelgoed.

Wist je dat je deze set kunt combineren met andere originele LEGO-sets? Zo kun je een hele stad bouwen met diverse gebouwen en voertuigen en nog veel meer scenario's bedenken en spelen.

De monstertruck is ca. 8 cm hoog, 17 cm lang en 9 cm breed, terwijl het politiesurveillancebusje ca. 8 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed is. Het mooie van deze set is dat je geen batterijen nodig hebt. De voertuigen worden aangedreven door de fantasie van kinderen, dus het spelen kan meteen beginnen!

Het is gemakkelijk om aan de slag te gaan met deze LEGO-set. De bouwinstructies zijn eenvoudig te volgen, dus maak de zakken met stenen maar open en laat het plezier beginnen!

Bij de LEGO Groep testen we de LEGO-stenen tot het uiterste om er zeker van te zijn dat al onze speelsets voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. LEGO bouwsets zijn daarom consistente en compatibele sets die gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.

Kortom, de LEGO City Politiemonstertruck overval (60245) set is een geweldig cadeau voor jonge actiehelden en fans van de LEGO City tv-serie. Het is een bouw- en speelervaring boordevol actie en plezier, met diverse realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en leuke personages waarmee kinderen realistische scenario's kunnen creëren die het echte stadsleven op een leuke, fantasierijke manier weerspiegelen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 38.95 (24-05-2023) € 55.50 (31-07-2022) € 48.15

Ook aanbevolen:

foto van lego set60316

Politiebureau

foto van lego set60009

Helikopter boevenjacht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.