Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bosbrand 60247

Met de LEGO® City Bosbrand set kunnen kinderen hun dromen om een echte brandweerman te worden waarmaken.
De set bevat een brandweerbuggy, een boom met vlammen en een schattige uilfiguur.
Het is het ideale cadeau voor kinderen tussen 5 en 8 jaar oud.
Met eenvoudige bouwinstructies en realistische scenario's biedt deze set eindeloos speelplezier en een fantastische ervaring.

Waar is LEGO Bosbrand 60247 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 7.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
84
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60247
lego insiders punten icoon
75
punten

Wow, brandweerhelden opgelet! Met de LEGO® City Bosbrand (60247) set kunnen jonge kinderen hun dromen om een echte brandweerman te worden waarmaken. Deze set biedt alles wat kleine helden nodig hebben om een spannende reddingsoperatie uit te voeren. Met een coole brandweerbuggy met waterkanon, een boom met vlammen en een schattige uilfiguur als slachtoffer, is het aan de kinderen om de situatie onder controle te krijgen en de brand te blussen. Als extra bonus wordt de set geleverd met LEGO City televisieheld Clemmons, die het spel tot leven brengt en kinderen op een fantastische reis vol actie neemt.

Deze leuke brandweerset is het ideale cadeau voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, een vakantie of gewoon een traktatie voor goede prestaties, kinderen die van actiespeelgoed houden zullen versteld staan van deze set. Zelfs beginnende LEGO-bouwers kunnen gemakkelijk en met plezier deze set bouwen met behulp van de eenvoudige bouwinstructies.

Met de LEGO City brandweersets kunnen kinderen eindeloos spelen en scenario's uit het echte leven naspelen. Of het nu gaat om grote branden of kleine reddingsoperaties, deze sets bieden een realistische en spannende ervaring. Met vele gebouwen, realistische voertuigen en grappige personages, is de LEGO City wereld een omgeving waar creativiteit en fantasie tot leven komen.

De LEGO® City Bosbrand (60247) set is ideaal voor kinderen tussen 5 en 8 jaar oud en stimuleert vrij, fantasierijk rollenspel. Deze set is perfect voor kinderen die voor het eerst kennismaken met de LEGO City wereld, maar ook voor kinderen die al bekend zijn met deze wereld. De set bevat een buggy met een waterkanon en ruimte voor de chauffeur, een boom met vlammen en een figuur van een slaperige uil. Biedt volop mogelijkheden voor fantasierijk spel.

Kinderen kunnen een held worden met dit slimme bouwspeelgoed. Met de stoere brandweerbuggy met waterkanon, de boom met vlammen en de schattige uilfiguur kunnen kinderen hun reddingsvaardigheden oefenen. Deze set kan worden gecombineerd met andere LEGO speelsets voor nog meer avontuur!

De brandweerbuggy is ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed en de boom is ca. 3 cm hoog, 6 cm breed en 5 cm diep. Dit speelgoed heeft geen batterijen nodig, het wordt gevoed door de verbeelding van kinderen. Het is gemakkelijk om aan de slag te gaan met dit LEGO City bouwspeelgoed. In de doos vind je eenvoudig te volgen bouw instructies, dus maak de zakjes met stenen maar open en laat het plezier beginnen!

De LEGO City brandweersets zitten vol kleurrijke gebouwen, coole voertuigen en leuke personages die fantasierijk rollenspel stimuleren. Ze laten kinderen hun eigen avonturen creëren die doen denken aan het echte leven. Met deze sets kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en hun vaardigheden verbeteren.

Bij de LEGO Group streven we naar de hoogste normen in de industrie om ervoor te zorgen dat onze speelsets voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Daarom gooien, pletten, draaien, verhitten, bekrassen en rekken we de LEGO City bouwstenen om er zeker van te zijn dat elke speelset veilig is voor jonge kinderen.

Kortom, de LEGO® City Bosbrand (60247) set is een geweldig cadeau voor kinderen die houden van actiespeelgoed. Met deze set kunnen kinderen hun avontuurlijke kant laten zien en hun vaardigheden verbeteren. Met eenvoudige bouwinstructies en realistische scenario's uit het echte leven, biedt deze set kinderen eindeloos veel plezier en een fantastische speelervaring. Bestel deze set vandaag nog en laat kinderen zichzelf transformeren in echte brandweerhelden!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.99 (28-08-2022) € 9.95 (25-05-2023) € 8.97

Ook aanbevolen:

foto van lego set60129

Politie patrouilleboot

foto van lego set60390

Parktractor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.