Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweerhelikopter reddingsoperatie 60248

De LEGO City Brandweerhelikopter reddingsoperatie (60248) is een coole bouwset met een vliegende helikopter, quad en brandscène.
De set bevat 3 minifiguren en biedt uren speelplezier voor kinderen van 5 tot 8 jaar.
Met het trekbandje kan de helikopter echt vliegen en kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken.
Bestel nu en beleef de coolste actie-avonturen!

Waar is LEGO Brandweerhelikopter reddingsoperatie 60248 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 15.9801-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 17.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
93
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60248
lego insiders punten icoon
187
punten

De LEGO City Brandweerhelikopter reddingsoperatie (60248) is het perfecte cadeau voor kinderen - en stiekem ook voor volwassenen - die van actiespeelgoed houden. Deze set bevat een helikopter die echt kan vliegen, een quad en een brandscène. Laat je fantasie de vrije loop en speel samen met de 3 minifiguren: een arbeider met een lasmasker, een brandweerhelikopterpiloot en de LEGO City televisieheldin Freya McCloud.

Deze coole bouwset biedt een meeslepende, zelfstandige bouwervaring, die starten met de gemakkelijk te volgen bouwinstructies, en al snel uitmondt in uren speelplezier! Je kunt met de leuke personages spelen en de brandweerhelikopter met trekbandje laten opstijgen.

Kinderen zijn gek op actiespeelgoed en daarom bevatten de LEGO City brandweersets verschillende gebouwen boordevol leuke functies, realistische voertuigen en grappige personages. Dit alles biedt kinderen een creatieve en bevredigende wereld vol verbeelding en creativiteit.

Verras jouw held of heldin met de supersnelle actie van LEGO City. Speel met de Brandweerhelikopter reddingsoperatie (60248) en maak samen plezier boordevol actie.

Deze speelset bestaat uit een speelgoedhelikopter met trekbandje, een quad en nog veel meer. De lol begint zodra de doos geopend wordt!

Beleef plezier boordevol actie met een coole, echt vliegende helikopter met trekbandje, een reddingsquad en een brandende pijp, plus drie minifiguren: een brandweerpiloot, onfortuinlijke arbeider en LEGO City brandweercommandant Freya McCloud.

Kinderen kunnen de helikopter (nieuw vanaf januari 2020) laten vliegen met behulp van het trekbandje en de minifiguur van de piloot erin. Bovendien kunnen ze tv-scènes uit LEGO City naspelen met brandweercommandant Freya McCloud.

Op zoek naar cool speelgoed voor kinderen van 5 tot 8 jaar? Deze brandweerspeelset is een geweldig cadeau voor LEGO City fans en kinderen die houden van rollenspel boordevol actie. En het mooiste is dat er alleen basisbouwvaardigheden voor nodig zijn.

Bouw de speelgoedhelikopter met trekbandje en de quad in elkaar en maak je eigen avonturen. De speelgoedhelikopter is ongeveer 6cm hoog, 19 cm lang en 12 cm breed en de quad is ongeveer 4 cm hoog, 8 cm lang en 4 cm breed.

Batterijen zijn niet nodig! Dit LEGO-speelgoed wordt aangedreven door een trekbandje en de verbeelding van kinderen. Open de zakjes met LEGO-stenen en de brandweeractie kan meteen beginnen.

Leren bouwen is makkelijk met dit LEGO City bouwspeelgoed. Het wordt geleverd met een eenvoudige bouwhandleiding die nieuwe LEGO bouwers helpt genieten van het zelfstandig in elkaar zetten van de modellen.

LEGO City brandweersets voeden fantasierijk rollenspel in omgevingen die lijken op het echte leven met gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen en leuke personages die kinderen geweldig zullen vinden.

Ook al heb je er nooit bij stilgestaan, je vraagt je vast af hoe het kan dat LEGO-stenen na een tijdje nog steeds makkelijk te verbinden en los te maken zijn. Wel, dat komt omdat elke LEGO City speelset voldoet aan de hoogste industrienormen en onze eigen strenge kwaliteitscriteria. Elk LEGO-onderdeel wordt grondig getest om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Met LEGO City Brandweerhelikopter reddingoperatie (60248) kun je jouw eigen avonturen beleven en je creativiteit de vrije loop laten. Deze set biedt uren speelplezier voor zowel jongeren als volwassenen en is perfect als cadeau voor alle LEGO-fans. Bestel nu en beleef samen de coolste actie-avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.98 (01-08-2022) € 26.96 (31-07-2022) € 19.97

Ook aanbevolen:

foto van lego set60230

Personenset - ruimteonderzoek

foto van lego set60406

Raceauto en transporttruck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.