Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Straatveegmachine 60249

De LEGO City Straatveegmachine (60249) is een geweldige speelset voor kinderen vanaf 5 jaar die houden van speelgoedvoertuigen.
Deze set stelt kinderen in staat om hun eigen straatveegmachine te bouwen en hun verbeelding te gebruiken om hun LEGO stad schoon te houden.
De set bevat realistische functies, zoals draaiende borstels en een vuilnisbak, en kan worden gecombineerd met andere LEGO sets om een unieke LEGO stad te creëren.
Met de LEGO Life app en instructies met zoom- en draaifuncties kunnen kinderen snel meesterbouwers worden.
Deze set vereist geen batterijen en is een geweldig cadeau voor jongens en meisjes die van speelgoedvoertuigen houden.
Bestel vandaag nog en laat kinderen genieten van fantasierijk rollenspel terwijl ze hun eigen LEGO stad bouwen en onderhouden.

Waar is LEGO Straatveegmachine 60249 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
89
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60249
lego insiders punten icoon
75
punten

De LEGO City Straatveegmachine (60249) is de perfecte set voor kinderen die ervan houden om alledaagse helden te spelen! Met deze coole bouwset kunnen kinderen hun eigen straatveegmachine bouwen en vervolgens hun verbeelding gebruiken om hun LEGO stad schoon te houden.

De straatveegmachine beschikt over realistische borstels die draaien wanneer hij wordt geduwd, een vuilnisbak, een schop en een minifiguur van een bestuurder. Kinderen kunnen deze set ook combineren met andere originele LEGO speelsets om hun eigen unieke LEGO stad te creëren.

Deze leuke bouwset stimuleert fantasierijk spel en is ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar die houden van speelgoedvoertuigen. Met de LEGO Life app, inclusief Instructions PLUS met geweldige zoom- en draaifuncties, worden jonge LEGO bouwers al snel meesterbouwers!

LEGO City Geweldige voertuigensets bestaan uit voertuigen boordevol functies en leuke personages die fantasierijk rollenspel stimuleren. Laat kinderen hun eigen avonturen creëren in realistische situaties. Deze speelgoedstraatveegmachine is een ideale kennismaking met de spannende wereld van LEGO City en zal zeker een glimlach op het gezicht van elke jonge bouwer toveren.

Deze straatveegmachinebouwset voor kinderen heeft geen batterijen nodig, dus het spel kan meteen beginnen! Het is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor jongens en meisjes die van speelgoedvoertuigen houden en er zijn alleen basisbouwvaardigheden voor nodig.

De LEGO Group hecht veel waarde aan veiligheid en kwaliteit en voldoet aan de hoogste normen in de industrie. Bij de LEGO Groep worden de bouwstenen getest op geraffineerde manieren om ervoor te zorgen dat elk stukje aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoet.

Deze set meet ongeveer 6 cm hoog, 10 cm lang en 7 cm breed en heeft ruimte in de cabine voor de bestuurder en ruimte achterin voor de glibberige banaan! Het is inclusief Instructions PLUS: een interactieve bouwhandleiding om beginnende bouwers te helpen meesterbouwers te worden! Beschikbaar in de gratis LEGO Life app voor smartphone of tablet.

Kinderen groeien op met fantastische voertuigen en machines voor op het land, in de lucht of op het water en met de LEGO City Geweldige voertuigen sets kunnen ze deze voertuigen van dichtbij ontdekken! Met deze speelgoedstraatveegmachine kunnen kinderen hun eigen LEGO stad schoonhouden en hun verbeelding gebruiken om fantasierijk spel te creëren.

Kortom, de LEGO City Straatveegmachine (60249) is een perfect cadeau voor kinderen die houden van speelgoedvoertuigen en fantasierijk rollenspel! Bestel vandaag nog en laat de jonge bouwers hun eigen LEGO stad bouwen en onderhouden.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 9.95 (25-05-2023) € 9.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60318

Brandweerhelikopter

foto van lego set30567

Politie waterscooter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.