Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Postvliegtuig 60250

De LEGO City Postvliegtuig set (60250) is een geweldig cadeau voor jonge kinderen.
Het vliegtuigje heeft ski's en een draaiende propeller om op besneeuwde plekken te landen.
Het bevat een minifiguur van een postpiloot en accessoires zoals een brievenbus en speelgoedvogelfiguur.
Deze set stimuleert de verbeelding en bouwvaardigheden van kinderen.
Het is een leuk en veilig cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar.

Waar is LEGO Postvliegtuig 60250 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
74
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60250
lego insiders punten icoon
75
punten

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor jonge kinderen, dan is de LEGO® City Postvliegtuig set (60250) de perfecte keuze! Deze set stimuleert de verbeelding van kinderen en laat hen alledaagse helden worden, terwijl ze de post bezorgen op besneeuwde plekken waar goede vliegvaardigheden een must zijn.

Dit coole vliegtuigje heeft een draaiende propeller en ski's, zodat het makkelijk kan landen op de meest afgelegen plekken. Samen met de minifiguur van de postpiloot maakt dit vliegtuigje deel uit van een leuk speelavontuur.

Deze luchtpost set bevat makkelijk te volgen bouwinstructies die beginnende LEGO bouwers een leuke, zelfstandige bouw- en speelervaring bieden zodat jouw kleine piloot in een mum van tijd kan gaan vliegen! Dit bouwspeelgoed boordevol actie is een geweldige verrassing voor kinderen die houden van fantasierijk spel, waarin ze hun eigen verhalen kunnen verzinnen.

Wat zit er in de doos? Een cool LEGO® City postvliegtuig met ruimte in de cockpit voor de minifiguur van de piloot, plus een brievenbus, een brief en een speelgoedvogelfiguur. Alles wat een kind nodig heeft om leuk en zelfstandig te spelen!

Niets is leuker dan het ontdekken van verbazingwekkende voertuigen en machines op het land, in de lucht en op het water. Daarom zijn LEGO City Geweldige Voertuigen sets fantastische cadeaus voor kinderen. Met deze bouwsets kunnen kinderen hun favoriete voertuigen van dichtbij verkennen en hun fantasie de vrije loop laten gaan!

Kinderen groeien op met allerlei soorten voertuigen en machines. Daarom zijn LEGO City Geweldige Voertuigen sets een geweldige manier voor kinderen om hun favoriete voertuigen te ontdekken. De modellen boordevol functies stimuleren fantasierijk spel dat het echte leven op een leuke, spannende manier weerspiegelt.

Je hoeft geen expert LEGO bouwer te zijn om van deze set te genieten. Met deze set kunnen kinderen op een leuke en leerzame manier hun bouwvaardigheden verbeteren. Geef deze set cadeau aan jouw kleine bouwer en laat hem of haar de post bezorgen in het prachtige besneeuwde landschap.

De LEGO® City Postvliegtuig set (60250) is een geweldig sinterklaas- of verjaardagscadeau voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar die van speelgoedvoertuigen houden. Je hebt alleen basisbouwvaardigheden nodig en de set is ook leuk om samen te bouwen.

Geen batterijen nodig! Dit coole speelgoedvliegtuig wordt aangedreven door de verbeelding van kinderen – dus het spelen kan meteen beginnen! De set is inclusief een gedrukte bouwhandleiding die je kleine postpiloot binnen de kortste keren laat opstijgen!

LEGO® City Geweldige Voertuigen sets inspireren open, fantasierijk spel. Kinderen kunnen allerlei soorten voertuigen ontdekken en speelscenario’s creëren die het echte leven op een leuke en spannende manier weergeven. Alle LEGO® City Geweldige Voertuigen speelsets voldoen aan de hoogste normen in de industrie, waardoor dit leuke speelgoed steeds weer gemakkelijk in elkaar gezet en weer losgemaakt kan worden.

Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, bekrassen en rekken we de LEGO® City bouwstenen om er zeker van te zijn dat elke speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Met deze set kan jouw kind veilig spelen en lekker zijn of haar fantasie de vrije loop laten gaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60347

Supermarkt

foto van lego set60280

Ladderwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.